Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie działają 3 darmowe miesiące Disney
Punkt 9 regulaminu promocji.
Nie ma o tym mowy wprost w regulaminie ale temat przewija się przez forum od jakiegoś czasu i moderatorzy pisali że kody aktywacyjne są ważne 14 dni.
Przecież tam nic nie jest napisane o 2 tygodniach. Pamiętam, że po otrzymaniu maila sprawdzałem zakładkę z kodem w bonusach i tam też nie było terminu.
@PatrykD123 @Jest mowa o tym, że kod ma określoną datę ważności a moderacja wielokrotnie potwierdzała na forum że ważność wynosi 14 dni.
Co do tego czy taka informacja była widoczna w zakładce BONUSY - nie mam zielonego pojęcia, nie korzystałem z promocji.
Można podpytać.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @PatrykD123, konsultuję Twoją sprawę.
Dzień dobry chciałbym się dowiedzieć jak działa Disney plus. Dostałem kod aktywowałem i miało być trzy miesiące za darmo a naliczyło mnie od samego początku. Czy popełniłem jakiś błąd
@myszafrrez Nie rozumiem, o co pytasz. Co Ci się naliczyło od samego początku? Opisz dokładnie sytuację.
Disney plus miał być na trzy miesiące za darmo jak dobrze pamiętam z kodem od Allegro. Zarejestrowałem podałem dane i zostałem obciążony finansowo już Teraz za drugi miesiąc.
@myszafrrez Aktywowałeś Disney plus w zakładce Bonusy na Allegro?
Nie pamiętam był link albo kod
@myszafrrez To jest ważna informacja, ponieważ kod będzie działał tylko w momencie jak przejdziesz przez link do Allegro w zakładkę bonusy. Następnie aktywujesz Disney+ w tej zakładce.
Jeśli ten bonus jest nieaktywny, czas na aktywację Disney+ z linka minął.
Witam,
30/11/2025 dostałam @ z informacją ws. kodu na Disney na 3 m-ce. Aktualnie po zalogowaniu się, wykakuje komunikat:
@Client:48966035 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Witam! Wczoraj chcialem dokonać kurna smart z promocją 3 miesięcy na Disney+, lecz transakcja mi
Czy to prawda że utworzono jakiś nowy smart "kurna smart" a może "kurny smart" ?
Kupna* Smart, tak chciałem napisać
@Client:93277518 co z tą transakcją?
wyświetliło się że nieudana. Dziś teoretycznie też mogę ja zrobić, ale już nie widzę promocji 3 miesiące Disney+
@Client:93277518 Doprecyzuj co się stało?
Wyświetliło się że nieudana transakcja. Dziś teoretycznie też mogę ja zrobić, ale już nie widzę promocji 3 miesiące Disney+
@Client:93277518 Weryfikuję sprawę.