anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego allegro smart przestało działać?

MAMY ROZWIĄZANIE!
10gler
#1 Nowicjusz#

Od kilku dni allegro smart nie działa mi na koncie mimo że usługa jest aktywna, tzn. przesyłki są płatne.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
az1rael
#21 Demiurg#

@10gler bo sprzedawca musi udostępnić smarta by przesyłka była darmowa, kupujesz nie z tego konta, dzielenie smarta dawno wyłączyli

oznacz moderatorów
10gler
#1 Nowicjusz#

Sprzedawca musi udostępnić smarta - ok.

"kupujesz nie z tego konta, dzielenie smarta dawno wyłączyli" - tego nie rozumiem - mam jedno konto.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

jest coś takiego jak allegro family i kiedyś można było dzielić się smartem i to wyłączyli albo kupujesz z 2 konta bardzo często się zdarza że ktoś nie wie, że ma przypadkiem założone inne konto i tam kupił smarta albo jest zalogowany na inne moderacja sprawdza, a potem ludzie oczy robią, że jak to mam więcej kont. Ewentualnie możesz podać linka do oferty by tam zerknąć jeśli to nie te powody j.w. 

oznacz moderatorów
ayo80
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@10gler oprócz tego warunku, o którym wspomina @az1rael, aby skorzystać z usługi  Allegro Smart! łączna wartość Twoich zakupów u danego sprzedającego musi wynosić co najmniej 45 zł (paczkomaty i punkty odbioru) lub 65 zł (kurier) - bez kosztów dostawy. Upewnij się w zakładce "Dostawa" w ofercie, którą jesteś zainteresowany, że faktycznie ten sprzedający ma Ikonę Allegro Smart!. Sam fakt posiadania przez Ciebie usługi Allegro Smart! nie powoduje, że możesz z niej korzystać. Sprzedający również musi spełnić określone wymagania, o których wspominamy w naszej Pomocy.

Paula
   Moderatorka
oznacz moderatorów