Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dnia 27.08.2021 opłaciłem Allegro Smart na miesiąc, teraz zauważyłem, że kończy się 15 września... Ktoś wie jaka może być przyczyna?
Nie ma takiej możliwości, chyba że była to kontynuacja, każdy Smart wykupiony na m-c jest nawet dłuższy o 14 dni na wypowiedzenie. Dopytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=26169f08-82f9-404d-b481-736503d57f3d
Widocznie jest taka możliwość skoro taka sytuacja właśnie wystąpiła 😛 W banku blik'a mam 27.08 a na Allegro już wyskakuje mi informacja, że smart się kończy bo jest do 15 września.
@DevilSeller Smart wykupiony na miesiąc trwa miesiąc, ale możesz z niego korzystać miesiąc +14 dni okresu wypowiedzenia umowy. Być może wykupiłeś Smart na jednym swoim koncie Allegro, a sprawdzasz zakończenie na drugim.
Mam tylko jedno konto Allegro więc na pewno sprawdzam dobre 😛
@DevilSeller Sprawdź czy ta płatność za smarta się powiodła czy może z jakiegoś powodu została odrzucona bo wygląda to tak jakbyś miał ją nieopłaconą a ważność tej poprzedniej (jeśli taką miałeś) kończyła się pod koniec sierpnia + 14 dni i może dlatego kończy ci się 15 września.
@DevilSeller Cześć. Konsultuję Twoją sprawę, wrócę tutaj z odpowiedzią.
@DevilSeller Przepraszam Cię za dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź. Opłaciłeś Allegro Smart! w trakcie 14-dniowego okresu wypowiedzenia podczas którego wciąż mogłeś korzystać z darmowych dostaw (wcześniej usługa była opłacona do 15 sierpnia). Opłata została wykonana 27 sierpnia, czyli w trakcie wypowiedzenia. Biorąc pod uwagę, że od 15 sierpnia usługa cały czas była aktywna, Smart nie trwa 19 dni, tylko miesiąc.
Czyli jak podejrzewałem, miała i opłaciła(kontynuacja).