Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dlaczego nalicza mi za przesyłkę skoro spełniam wszystkie wymagania? Mam allegro smart, wartość zakupów przekracza 60 zł, zakupy zrobiłam u jednego sprzedawcy? Nigdy nie miałam z tym problemu. O co chodzi ?
Różne metody dostawy wybierasz, ale przeczytaj sobie jak kupować ze Smartem: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
@monis921111 może sprzedawca nie ma smarta albo wybierasz metodę dostawy która nie jest smart?
@monis921111 Sprzedawca udostępnia Smart? Są również produkty które Smart nie podlegają np. zakupy z aptek.
Sprzedawca ma opcje "smarta". Przy pierwszym "zakupie" (towar za ok 25 zl) - koszt przesyłki wyniósł 45 zł! Tak, od ładnych paru lat korzystam z Allegro, do dzisiaj wszystko było w porządku.
@monis921111 musi mieć przy każdym zakupie smarta i minimalną kwotę zamówienia 45zł paczkomat 60zł kurier do tego. W przypadku zakupu łącznego od różnych sprzedawców musi być jeszcze ta sama metoda dostawy
Wiem jak to działa, ponieważ od ładnych paru lat korzystam z Allegro i jestem na bieżąco. Spełniłam wszystkie wymogi, jestem w tym obeznana. Dlatego nie rozumiem o co chodzi. Za przesyłki płaciłam normalnie jak nie było smarta, ale to było jakieś 15-20 zł a nie 45. A teraz mam za darmo ale tylko odbiór osobisty w punkcie dpd i gdzieś tam jeszcze a za kuriera i paczkomat mam teraz płacić normalną stawkę. 😉
A pokaż link do ofert które chcesz zakupić.
Dobra, już wpadlam o co chodzi. Nie miałam opcji wyboru paczkomatu więc paczka musi być wysłana kurierem a bez przesyłki koszt zamówienia to 64.90. 😅 musiałam domówić jedna rzecz żeby było powyżej 65 zł. Teraz jest ok 😉
@monis921111 Zamówienie składasz u jednego sprzedawcy?