Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem wykupiony pakiet Allegro Smart Student który już wygasł. Chciałbym dzisiaj zakupić zwykłe Allegro Smart. Czy jest to możliwe?
Cześć. Mam ten sam problem. Zgody udzielone. Widzę wiadomość o preferencyjnych warunkach smarta ale cena na stronie kupna nadal 59zł Jak to można naprawić?
Witam. Przyszła do mnie wiadomość że są dzisiaj Darmowe dostawy na Black Friday i cały rok! Kup Smart! za 39,90, zł zamiast 59,90 zł. Po wejściu w ten link gdy przychodzi do płatności pojawia się stara cena czyli 59,90. Co mam zrobić by zapłacić za allegro smart 39,90?
Mail? ktoś już tu pisał ale także nie udało się kupić za mniej.
Mam tą samą sytuację z nieaktywnym Smart Student i jak wejdę przez powiadomienie o niższej cenie to również pojawia się kwota 49,90, ale wszedłem przez: Konto -> obrazek "bądź smart" -> i tam mam dwie opcje: przedłużenie Student za 49,90 oraz zwykłe Smart, z aktualną promocją 39,90
Również brak opcji za 39 chociaz spelniam warunki i mam zgody włączone, proszę o monety
@Iwkadeluxe @Shadow_Angel @marczmala Z wami również skontaktujemy się mailowo w tej sprawie.
I coś z tej weryfikacji wyniknie jeszcze w grudniu?
@mastermind_ Zaczekaj proszę na kontakt ze strony doradcy. Kolejne zapytania z Twojej strony niczego nie przyśpieszą.
Nie wydaje mi się żeby cokolwiek zrobiło różnice gdy czeka sie już prawie tydzień na odpowiedź. Nie fatygujcie się z ewentualną odpowiedzią zatem. Zamykam 9 letnie konto włącznie z allegro pay.
@kamil199418 @grzesiekjurek7 @Simon123_2006 @takbardzo @hunterka17 przepraszam, że czekaliście na odpowiedź!
Jednym z warunków aktywacji Smart! w promocyjnej cenie było wyrażenie zgody na otrzymywanie treści marketingowych, najprawdopodobniej to ich brak spowodował problemy z aktywacją Smart! w cenie promocyjnej.
Chcielibyśmy zrekompensować Wam te niedogodności, za chwilę otrzymacie wiadomość e-mail w tej sprawie.
Przepraszamy za trudności! 🙂
rowniez mialam ten sam problem 😪 czy jest mozliwosc kupienia jeszcze smarta w promocyjnej cenie?
@Anettaa92 sprawdź proszę, czy masz zaakceptowaną zgodę na treści marketingowe zrobisz to w tej zakładce. Następnie spróbuj ponownie aktywować Smart! w promocyjnej cenie i da znać czy się udało.
Mam zaakceptowane wszystkie zgody i dalej nie mam promocyjnej ceny tylko 59,90
mam zaakceptowane wszystkie zgody a wykuoic moge jedynie za 59.90 😪
Również mam zaznaczone zgody marketingowe, jednak nie mogę skorzystać z promocyjnej.
@Durable88 @Anettaa92 @ola_malutka poprosiłam o weryfikację Waszych zgłoszeń, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!
Również mam zaakceptowane wszystkie zgody. Dzisiaj znowu tak jak w piątek w powiadomieniach wyskoczyło mi: Rok darmowych dostaw w promocji - Smart! za 39,90 zł zamiast 59,90 zł (46 min. temu), jak klikam w ten link to przechodzę do płatności za stałą cenę 59,90. Kiedy w końcu to naprawicie?
@hunterka17 nie będziesz miała możliwości aktywacji Smart! w promocyjnej cenie dlatego zajrzyj proszę tutaj.
@Durable88 @Anettaa92 otrzymaliście już od nas wiadomość w tej sprawie.
@ola_malutka przykro mi, ale Twoje konto nie spełnia warunków promocji.
Witam mam ten sam problem, mam zaakceptowane zgody, dostałam informację o promocji jednak przy płatności wyskakuje cena 59,90
☹️