Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem wykupiony pakiet Allegro Smart Student który już wygasł. Chciałbym dzisiaj zakupić zwykłe Allegro Smart. Czy jest to możliwe?
@marteoo @mastermind_ @Alano_italiano @Avatar Wasze zgłoszenia rónież przekazałam do weryfikacji.
Dlaczego nie spełniam warunków? Ci co nie spełniali warunków zostali poinformowani że nie mają zaznaczonych zgód i dostali ekstra monety. Jestem stałym klientem od 18 lat i korzystam z promocji zakupu smart w black friday a w tym roku nie spełniam warunków. Żenada
Poproszę również o pomoc, jestem w takiej samej sytuacji. Chciałam skorzystać z promocja, mam zaznaczone zgody marketingowe. Niestety dalej nie da się aktywować Smart! w nizszej cenie. Proszę o instrukcje 🙂
też mam zgody zaakceptowane, Pani tłumaczenie nie trzyma się kupy, coś mi tu śmierdzi słabym chwytem marketingowym... kombinujecie z tym smartem co rusz, że aż się odechciewa używać tego Allegro
Dzień dobry
Również nie mogłem kupić w promocyjnej cenie chociaż zgody marketingowe mam zaznaczone. Opłaciłem większą kwotę gdyż muszę szybko coś zamówić dlatego proszę o rekompensatę.
@irektuczak widzę, że monety zostały już dodane do Twojego konta 🙂
Też mam zaakceptowane zgody a cena jest 59,99 zł, dlaczego nie mogę wykupić taniej?
Dzień dobry,
U mnie ten są problem powiadomienie dostałem o możliwości wykupienia smarta w promocyjnej cenie wszystkie zgody marketingowe zaznaczone i nic to nie daje. Niestety poddaje się i wykupuje bez promocji. To wygląda na jakaś promocję widmo niby jest ale nie można skorzystać 😂
Również nie mogłam skorzystać z promocji. Mam zaakceptowane zgody marketingowe. Proszę o pomoc 😉
Dzień dobry
Ja także nie mogę kupić w promocyjnej cenie Allegro Smart chociaż zgody marketingowe mam zaznaczone. Proszę o reakcję bo tych błędnych promocji jest jak widzę dużo więcej. A propozycję dostałem 6 godzin temu.
Witam. Nie przychodzi kod na mail. Spam pusty, adres mailowy jest aktywny mam do niego dostep, jest podpiety pod konto na allegro. Co mam zrobic zebym kupic smarta? Probowalem moze z 20 razy, nic 😞
Kod do aktywacji Smarta- jaki kod, od kogo? Smart tu się kupuje:https://allegro.pl/smart
Przy zakupie smarta, przychodzi wisdomosc ze zostal wyslany kod na moj mail. Ale zadnego kodu nie przychodzi
@mb_rszy @Client:116843247 @Art_bazarek poprosiłam zespół o sprawdzenie Waszych kodów, więc poproszę Was o cierpliwość. Jutro wrócę do Was z informacjami w tej sprawie.
Też mam zaakceptowane zgody a cena jest 59,90 zł, dlaczego nie mogę wykupić taniej?
Tez poprosze o pomoc, mam to samo, komunikat o promocji smart, ale nie mam mozliwosci wykupienia go w promocyjnej cenie.
Dzień dobry
Są już jakieś ustalenia w sprawie promocji na zakup SMARTA?
@_HolaOla_ Tez poprosze o pomoc, mam to samo, komunikat o promocji smart, ale nie mam mozliwosci wykupienia go w promocyjnej cenie.
Cześć. Mam ten sam problem. Zgody udzielone. Widzę wiadomość o preferencyjnych warunkach smarta ale cena na stronie kupna nadal 59zł Jak to można naprawić?
Witam. Jak tam? Udalo sie cos zalatwic? Dzis znowu probowalem, nadal nie przychodzi mi zaden kod