Wybrany Bonus nie istnieje lub nie masz do niego dostępu
@Makowski-M z jakiego urządzenia korzystasz? Z komputera, czy aplikacji?
z komputera
@Makowski-M Doprecyzuj jeszcze tylko, czy otrzymałeś informację, że możesz skorzystać z tej promocji?
Tak, dostałem maila po zakupie smart z informacją jak poniżej: Cześć Mariusz, | |
|
@Makowski-M Kiedy otrzymałeś maila?
@Makowski-M Dziękuje za informacje. Zweryfikuję sprawę.
@Makowski-M Wracam do Ciebie z informacją.
Otrzymasz kod na maila. Doradca skontaktuje się z Tobą w tej sprawie. 🙂
dostałem, działa, dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Mam ten sam problem z odebraniem kodu co kolega wyżej, mam komunikat "Coś poszlo nie tak".
@kornik_ju skontaktuj się proszę, przez ten formularz.
Brak kodu do Disney po zakupie smarta. Co można zrobić ? chciałem kuopiuć z dzisnej
Rozumiem, że otrzymałeś od nas maila z informacją, że możesz skorzystać z promocji?
no właśnie nie mam nic żadnego linku może powinien zrezygnować z smart i kupić ponownie
w smart bonus też nie mam zakładki disney
Powinieneś otrzymasz od nas maila, że możesz skorzystać z promocji. Wtedy dopiero masz możliwość skorzystać z niej.
proszę to jakoś zweryfikować
@radecki-ps Jeśli nie otrzymałeś maila z linkiem, nie możesz skorzystać z tej promocji.
co za niesamowity brak wyraźnej komunikacji. gratuluje !!! napiszcie komu się należy a komu nie a nie zamieszczacie nie zrozumiałe komunikaty chcę kupić smart z 3 miesięcznym okresem disnej jak to zrobić ? odpowiedź a nie co do tej pory
@radecki-ps promocja była kierowana do wybranej grupy klientów. Konta, które zaliczały się do promocji, otrzymały powiadomienie oraz wyświetlaliśmy taką informację podczas zakupu usługi Smart!. Jeżeli nie otrzymałeś powiadomienia oraz nie wyświetlaliśmy informacji o promocji - oznacza to, że konto nie zaliczało się do promocji.
Aktualnie promocja została już zakończona i nie ma możliwości wykupienia usługi z 3 miesięcznym dostępem do Disney+.