anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa płatna, mimo smart - produkty oznaczone smart, ja mam wykupione smart, wartość koszyka 97 zł

stukostrachy
#1 Nowicjusz#

Dostawa płatna, mimo smart - produkty oznaczone smart, ja mam wykupione smart, wartość koszyka 97 zł, nadal system chce pobrać opłatę za dostawę. O co chodzi?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

Możliwe że masz różne metody dostawy w tym Smarcie albo coś specjalnie sprzedający ustawili, daj linki do ofert pomożemy.

oznacz moderatorów

stukostrachy
#1 Nowicjusz#

NR 6 WKŁAD SZUFLAD POJEMNIK ORGANIZER MODUŁOWY WĄSKI Z ZACZEPAMI DŁUGI 38x8 (plastikowy kuchenny z h... - u tego sprzedającego dobrałam różne produkty, cena całkowita 97 zł. Wszystko ma oznaczenia smart.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@stukostrachy Ile różnych ofert masz w koszyku od tego sprzedającego?
Jeśli całościowo koszty dostawy przekraczają 100 zł SMART przestaje działać.

oznacz moderatorów

stukostrachy
#1 Nowicjusz#

Koszt całkowity nie przekracza 100 zł. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@stukostrachy Poczytaj sobie , może Ci się przyda na przyszłość, ten Smart ma ograniczenia i nie jest tak darmowy jak go przedstawia Allegro: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...

oznacz moderatorów

stukostrachy
#1 Nowicjusz#

Dzięki. Korzystam ze smarta od dwóch lat. Pierwszy raz mam taką sytuację. Wszystko powinno być ok. Nie jest. Sprawdziłam wszystkie warunki, nie wiem, o co chodzi...

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@stukostrachy 

No wklej linki do wszystkich ofert i pisz ile czego chcesz kupić!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@stukostrachy Bardziej szczegółowo opisz ten zakup, konkretnie ile czego.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@stukostrachy 

Musisz pokazać wszystkie oferty. Sprawdź czy na nich są identyczne metody przesyłki.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Pokaż link do oferty.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

😎

🤣

oznacz moderatorów