Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@aikon43 jak możemy Ci pomóc?
Chcę zwrócić paczkę ktra przyszła do mnie z Chin, napisałem , że chcę wysłac zwrot zae mam jak rozmawiac, jestem bez ko pośrednictwem Alegro, ale nie mogę wpisać w paczkomacie tego kodu zwrotnego, a z alegro nie mam kotaktu. Proszę jezeli to mozliwe o pomoc
@aikon43 Cześć 🙂 ZJQR/2023 to nie jest kod zwrotu, tylko numer zwrotu. Nie zwrócisz za jego pomocą paczki.
Zamówienie 8da53100-8af8-11ee-b890-518c5b011ee0 przyszło do Ciebie z Chin i nie było w ramach Smart (opłaciłeś nawet dostawę).
Niestety, ale dla zamówień nie w ramach Smart nie przysługuje Ci darmowa dostawa. W przypadku takiego zwrotu obowiązuje Cię wysyłka własna.
Mówiąc po ludzku najtaniej odesłać pocztą polską do Chin zapłacisz za wysyłkę 60pln minimum
Witam.
Chcę zwrócić paczkę ktra przyszła do mnie z Chin, napisałem , że chcę wysłac zwrot zae mam jak rozmawiac, jestem bez ko pośrednictwem Alegro, ale nie mogę wpisać w paczkomacie tego kodu zwrotnego, a z alegro nie mam kotaktu. Proszę jezeli to mozliwe o pomoc
Zakup z Chin nie był dobrym pomysłem . Teraz musisz na własny koszt odesłać a ten może być nawet wyższy niż wartość tego zakupu . Allegro nie ma jak Ci pomóc ,choć jak już nie raz tu pisaliśmy "chińszczyzna" powinna mieć oddzielna podkategorie choćby na problemy ze zwrotami .