Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam takie pytanie co się dzieje na allegro ostatnio z kosztami wysyłki
Chciałam zamówić dwie kawy koszt wysyłki był 60 zł paczkomat
A dzisiaj zamówienie za 35 zł koszt wysyłki 98,91 zł @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@sylcia193 dlatego że sprzedawcy ustawiają cenniki dla Allegro Delivery tak żeby klienci nie wybierali tych przewoźników bo są z nimi duże problemy, opóźnienia, kurierzy nie odbierają paczek po klika dni a allegro zmusza sprzedawców żeby to udostępniać 😞
jak widzisz Allegro Delivery masz drogo a InPost czy DPD masz normalną cenę 😄
To nie jest tylko Allegro Delivery bo wczoraj za inposta miałam do zapłaty 60 zł za 2 kg kawy
@sylcia193 odniosłem się do zrzutu który dałaś, tam mógł być inny powód, każdy sprzedawca ustawia dostawy jak mu wygodnie, albo nie umiejętnie, każdy przypadek trzeba oddzielnie analizować 😞
@sylcia193 cenniki metod dostawy są ustawiane przez sprzedających. Jeśli podasz numer oferty, zweryfikujemy sprawę.
16405669717
17689085633 wysyłka 39,99 zł paczkomat za 2 kg kawy 80 zł wysyłka 😀
@sylcia193 Koszty dostawy wynikają z ustawień cennika dostawy sprzedawcy. Jednym z warunków Smart w ofertach jest ustawienie odpowiednich cen dla danej metody dostawy. Wskazane oferty nie spełniają warunków programu Smart.
Też to zauważyłem. Czasem mam wrażenie, że Smart działa trochę... wybiórczo 😅