anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłem 4 przedmioty w allegro smart, teraz chcę odstąpić od zakupu 2 przedmiotów

MAMY ROZWIĄZANIE!
RorkX
#8 Zapaleniec#

Kupiłem 4 przedmioty w allegro smart, zapłaciłem razem 60 zł, teraz chcę odstąpić od zakupu 2 przedmiotów i zwrócić je za pomocą allegro smart - czy będę mógł zwrócić za darmo mimo iż wartość tych 2 rzeczy to mniej niż 45 zł??

oznacz moderatorów
31 ODPOWIEDZI 31
Client:123255985
#5 Poszukiwacz#

@mdrogeria Nie podoba Ci się regulamin Allegro Smart? Nie podoba Ci się Allegro One? To sprzedawaj gdzie indziej. Po co tu piszesz?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:123255985 odpowiadam tylko na Twoje farmazony i tłumaczę podstawową zasadę , handlowiec nigdy nie dołoży do interesu , a nawet jak się tak stanie to  ma w tym interes .

oznacz moderatorów
Client:123255985
#5 Poszukiwacz#

@mdrogeria Uwierzę w Twoje farmazony, jak zaczniesz wystawiać ten sam towar, ale bez Smarta i taniej o kwotę dopłaty do wysyłki Smart. Uwierzę w Twoje farmazony, jak zrezygnujesz z wysyłki Allegro One.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@RorkX Masz prawo zakupu ze Smartem i prawo zwrotu ze Smartem, części albo całości i nic to wg regulaminu Smarta nie zmieni.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@RorkX I nie ma tu żadnego znaczenia możesz zwrócić całość albo część zamówienia i tak zwracasz ze Smartem- darmo.

oznacz moderatorów
RorkX
#8 Zapaleniec#

Dziękuję bardzo 

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@RorkX To po co było kupować? > dobieranie do Smarka?

oznacz moderatorów
-Sainkho-
#14 Krzewiciel#

To po co sprzedawać na Allegro i w ogóle na odległość? Klient ma prawo zwrotu, a ze Smartem ma prawo zwrócić za darmo. Narzekania sprzedawców to czysta hipokryzja. Nie chcecie zwrotów, ale dobrze wiecie, że bez Smarta niewiele sprzedacie.

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@-Sainkho- Mylisz się ,bez smarta można też sprzedawać podobne ilości ,sam tak sprzedaję a kupują tylko ci co jest im to potrzebne a nie jakieś "Januszki" co patrzą by tylko wydymać sprzedawcę i allegro. Sprzedawca nie sieje hipokryzji ale często traci zwłaszcza jak ma oferty promowane czy wyróżnione i koszty tego nie są mu zwracane.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@-Sainkho- przecież to Wy drodzy klienci płacicie za wszystko , za darmowe zwroty również , pomyślcie tylko ile produkty byłyby tańsze w zakupie jakbyście rozsądnie podchodzili do zakupu ,

oznacz moderatorów
-Sainkho-
#14 Krzewiciel#

@kolekcjoner608 No i świetnie, jeśli nie potrzebujesz Smarta. Jednak nie każdy sprzedaje produkty kolekcjonerskie czy unikatowe. Dla większości brak Smarta to brak popularności ofert. Smart to podstawowy filtr przy wyszukiwaniu.

@mdrogeria A Ty dalej swoje... Porównywanie cen / kosztów zakupu to nie wyższa matematyka.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@-Sainkho- a co Ty myślisz ,że sprzedawcy to **piiip**i ? Klient ma być przekonany ,że zrobił dobry interes , doświadczony sprzedawca doskonale wie jak klienta ,,przekonać ,, i na tyle skutecznie żeby cały w skowronkach wrócił ponownie  ,ALE tylko w jednym celu ,, w celu skutecznego wydrenowania portfela ku jego własnej uciesze ,, Handel to wojna , klient zawsze będzie na przegranej pozycji  ,

oznacz moderatorów