Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam Smart. Kupiłem 2 produkty od jednego dostawcy, oba ze znaczkami smart. Zapłaciłem w sumie 151.- zł. Wyszło mi za dostawę kurierem dodatkowo 25.- zł. Wybrałem więc opcję do paczkomatu za darmo, ale te przedmioty są ciężkie (24 puszki karmy dla kota i 25 kg. żwirku). Nie wiem dlaczego nie mam darmowej dostawy kurierem. Dzięki za porady ale nie mają w tym przypadku zastosowania /chyba/.
@marek_zielinski1 Złóż osobne zamówienia, Sprzedawca pewnie też miałby problem w 1 przesyłce je wysłać paczkomatem
@marek_zielinski1 Wszystko zależy od oferty i formy dostawy, Np w paczce max 2 szt, następnie paczkomat, kurier itd. Smart nie jest gwarancją darmowej dostawy. Dawaj nr. oferty, podpowiemy.
@marek_zielinski1 Przy kurierze pewnie nie było znaczka Smart. Powinien być znaczek Smart przy wysyłce kurierem i oba przedmioty powinny mieć tę samą formę wysyłki.
@marek_zielinski
Przed zakupem sprawdzaj czy sprzedawca oferuje dostawe kurierską smart. Już niedługo przynajmniej jeden kurier smart ma być obowiązkowy u kazdego sprzedawcy ze smartem
marek_zielinski1 są dwie możliwości
1. Sprzedawca nie oferuje ,,smarta,, dla przesyłki kurierskiej
2. suma kosztów przesyłek przekroczyla 40zł
Wyszło mi za dostawę kurierem dodatkowo 25. - sprzedawca nie oferuje smarta przy kurierze 🙂
Wybrałem więc opcję do paczkomatu za darmo, ale te przedmioty są ciężkie (24 puszki karmy dla kota i 25 kg. żwirku) - bez obawy zapewne system podzielił na 2 lub 3 paczki zależy jak ustawił sprzedawca bo też złapie się na smarka 🙂 dostaniesz kilka paczek 😄
Zależy jak sprzedający miał ustawione cenniki dostaw. W przypadku dużych ilości może to zadziałać tak: albo system rozbije to kilka przesyłek, albo sprzedawca będzie "w plecy" gdy zaliczy mu to do jednej przesyłki. Miałem już takie sytuacje, że z własnej kieszeni musiałem płacić za drugą paczkę. Szczególnie dotyczy to listów poleconych - kupujący zamówi kilka przedmiotów z różnych aukcji - a tu "kapucha" - 1 list polecony za 6,99 zł a towaru na kilka kg. Najlepiej skontaktowac się ze sprzedającym.