anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moje Allegro smart jest jeszcze aktywne a nie mogę dokonać zakupu . Czy oznacza to ze mam opłacić

Visa12
#7 Wielbiciel#

Mój smart jest jeszcze aktywny do 29.112023 i nie mogę dokonać zakupu w dniu dzisiejszym ?  Czy muszę opłacać kolejne miesiące czy mogę do 29.11 skorzystać z obecnego pakietu ?   @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, Smart ma okres wypowiedzenia 14dni i przez ten czas nadal jest aktywny, najlepiej opłacić go po 15dniach i masz te 14dni za darmo. Powód musi być inny.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Visa12 powinnaś mieć możliwość opłacenia Smart! już dzisiaj, natomiast w razie czego usługa będzie aktywna do 14.12.2023, ponieważ do tego dnia obowiązuje okres wypowiedzenia.
Co się dzieje, gdy próbujesz opłacić Smart? Pojawia się jakiś komunikat?

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Visa12
#7 Wielbiciel#

Ja rozumiem , ze mogę opłacić również to , ze mogę zrezygnować z Allegro smart - jednak moje pytanie było mie precyzyjne 

jesli mam opłacony aktywny do 29.11 smart to czemu nie mogę dokonać zakupów za pomocą aktywnego smarta ?  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Visa12 może w ofercie nie ma Smart!, podaj proszę jej numer lub link, sprawdzę to 🙂

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Visa12 Pokaż link do oferty w której chcesz dokonać zakupu.

oznacz moderatorów

Visa12
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Visa12 czy wybierasz odbiór w punkcie jako metodę dostawy? Czy na pewno jesteś zalogowana na koncie z którego tutaj piszesz?

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Visa12
#7 Wielbiciel#

Tak jestem , może to wina , ż z tel a nie kompa . 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Visa12 nie, to nie powinno mieć wpływu w aplikacji o ile jesteś zalogowana na właściwe konto oraz wybierasz dostawę do punktu odbioru Smart! powinno być dostępne.
Prześlij proszę zrzut ekranu z formularza płatności i dostawy na którym widać jaką metodę dostawy wybierasz oraz zrzut ekranu na którym widoczne jest na jakie konto jesteś zalogowana. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Visa12 Jaką metodę dostawy wybierasz?

oznacz moderatorów

Visa12
#7 Wielbiciel#

Myślę , ze odchodzimy już od sedna pytania . Dziękuję za taka odpowiedź . Pytanie było czemu nie mogłam skorzystać z aktywnego jeszcze smarta 

Kończę ta dywagację 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Visa12 Pytamy o metodę dostawy bo jeśli chcesz wybrać np. dostawę kurierem to minimalna kwota zamówienia aby mieć darmową dostawę SMART wynosi 65 zł a w wypadku tej aukcji nie będzie ona spełniona.

oznacz moderatorów

Visa12
#7 Wielbiciel#

Ta informacja jest zamieszczona i moje funkcje poznawcze ogarniają różnicę ? 

Nadal nie otrzymuję odpowiedzi na moje pytanie i dalsza kontynuacja nie ma już sensu 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Visa12 Jest wielu którzy różnicy nie ogarniają - stąd pytania.
Niemniej - powodzenia 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Visa12 przyznam, że nie rozumiem Twojego podejścia. 
Odpowiadając na zadane pytanie: nie musisz opłacać kolejnego okresu, Smart! jest aktywny na Twoim koncie i możesz z niego korzystać. 
Nie jesteśmy w stanie zalogować się na Twoje konto i sprawdzić, dlaczego Smart! nie działa w podesłanej ofercie, stąd dodatkowe pytania. 
Możliwe, że wybierasz płatność kurierem jak wskazał @komis-bell lub że nie jesteś zalogowana na telefonie na właściwe konto.
Bez Twoich odpowiedzi nie jesteśmy w stanie stwierdzić, dlaczego Smart! nie działa. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów