Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam 51 monet. Dlaczego mogę wymienić je na kupony 5 lub 10 zł a nie 20 lub 50?
@pateros23 W aplikacji można wymienić 5 monet na kupon o wartości 5 złotych, a także na wielokrotność kuponów o wartości 10 złotych. Z kolei w przeglądarce zakładce Monety możesz wybrać kupon o wartości 10 lub 20 zł.
W Twoim przypadku możesz wybrać wymianę monet na 5 kuponów o wartości 10 złotych lub 2 kupony o wartości 20 złotych i jeden kupon o wartości 10 złotych. Obecnie nie ma kuponów monetowych o wartości 50 złotych.
Niestety przez przeglądarkę, nawet na desktopie nie mam kuponu 20 zł do wyboru. Tylko 5 i 10 zł😒
To sygnał że przeglądarka posługuje się starymi zapisami i nie wczytuje aktualnego obrazu strony. Może pomóc klawisz F5 a jeśli to nie pomoze, to usunięcie starych ciastek z przeglądarki może pomóc.
Sprawdzałem na kilku przeglądarkach, ale w końcu udało się w inny sposób. Wymieniłem 10 monet na kupon 10 zł, a w koszyku przy zakupie zauważyłem, że mogę 40 monet wymienić na kupon 40 zł lub wybrać ten kupon 10 zł, który sobie zamieniłem. Wybrałem opcję wymiany na 40 zł i się udało. Szkoda, że zauważyłem to dopiero jak wymieniłem te 10 monet, bo mogłem pewnie wymienić na 50 zł, ale na pewno to się nie zmarnuje i wykorzystam przy następnych zakupach 🙂
Mimo wszystko dzięki za pomoc.