Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Parę minut temu otrzymałam informację, że dostałam kupon 50zł na zakupy w kategorii elektronika za min. 500zł. Po przejściu do zakładki "elektronika" informacja o kuponie całkowicie zniknęła a kupon nie jest widoczny w zakładce "kupony". Podobna sytuacja miała miejsce wczoraj. Czy to jakiś błąd ze strony Allegro?
Cześć @Client:54583074, weryfikuję sprawę. Wrócę do tego wątku, gdy otrzymam więcej informacji.
Dzień dobry, ja mam podobna sytuacje z tym kuponem na 50zł. Otrzymałam maila, że po kliknięciu w "odbierz kupon" otrzymam kupon 50zł na 500zł MWZ w elektronice do 1 grudnia, a kuponu jak nie było tak nie ma (smart jest nadal aktywny).
Dodam również, że w black friday przyszedł email o 15zł na 300 MWZ i po czekaniu cal dzień żadnego kuponu nie było. Zrobiłam zakupy bez niego, a że to było 15zł to mi się nie chciało o tym nawet tutaj pisać ale teraz powinnam dostać kupon o wartości 50 zł.
Skoro te kupony nie przychodzą to po co wysyłać maile z informacja? Teraz to się czuje podwójnie oszukana.
U mnie to samo. W piątek niby był kupon na 10zl ale mała suma to odpuściłem. Teraz byłem zainteresowany zakupami z kuponem zniżkowym za 50 zł i nie sposób go odebrać. Po klikaniu w powiadomienie o baner z mejla przenosi tylko do regulaminu a kuponu nie ma dalej. Beznadzieja
Ja miałem tak samo z kuponem 15 i teraz z tym na 50. Smart na status wygasającego i jest ważny do 9 grudnia, ale widocznie jest traktowany jako nieopłacony lub nieaktywny.
@magda3313 @kermit_zielony @Pavel19_nh wyjaśniamy to, wrócimy do Was z informacjami, gdy tylko otrzymamy odpowiedź.
Update tutaj może komuś pomoże bo kupony są do dzisiaj.
Zainstalowałam aplikacje allegro na telefon i otworzyłam linka z maila na telefonie i kupon na 50 zł przyszedł. Bo na komputerze jak próbowałam to nie chciał wskoczyć i nigdzie nie było napisane, że to trzeba robić przez aplikacje.
Ale dobrze by też było jakbyście mi mogli zwrócić ten kupon co był na 15 zł za Black Friday albo w postaci monet. Bo zakupy też robiłam wtedy powyżej 1000 zł i konto od ponad 18 lat na allegro i smart aktywny tez od kilku lat, a tamten kupon w ogóle nie przyszedł.
@magda3313 przykro mi, ale nie mam możliwości, aby przywrócić kupon na koncie oraz nie wymieniamy kuponów na Black Friday na monety.
Dobry wieczór, mam podobno sytuacje. Dostałem kupon z okazji cybermonday na elektonikę w wysokości 50zł i podczas zakupu nie wyświetla się.
@KingBolo Czy kliknąłeś w przycisk "Odbierz kupon" znajdujący się w treści mejla, a następnie w przycisk "Zacznij zakupy" na stronie z informacją o kuponie?
Dzień dobry, u mnie niestety ten sam problem.
link z maila kliknięty, przycisk rozpocznij zakupy kliknięty - kuponu brak. Sprawdzone w przeglądarce, w appce na WiFi i bez WiFi.
mam to samo, ściema z tymi kuponami
Niestety ale kuponu brak.
Może to przypadek, a może wsparcie - kupon się pojawił i został skonsumowany.
Od kliknięcia linku do pojawienia się kuponu minęło około 60min, nie przyszło też powiadomienie/push o dodaniu kuponu.
Także polecam odświeżyć i jeszcze sprawdzić przed północą.
Tak. Od razu zakupów nie robiłem bo stwierdziłem, że zrobię je na spokojnie wieczorem. Kupon kojarzyłem, że miał działać do dziś dlatego się nie śpieszyłem.
Działa na androidzie, nie działa na iOS
Też bym prosiła, ja nawet maila nie widze z tym kuponem, to tylko do wybranych? Wyrobimy się dzisiaj? Bo chce zamówić słuchawki póki jest promocja.
Spróbuj na androidzie, u mnie iOS nie widział kuponu a android już tak