anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieistniejący kupon 50zł w kategorii elektronika

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:54583074
#7 Wielbiciel

Screenshot_20251129_133853_Chrome.jpg

Screenshot_20251129_134627_Allegro.jpg

Screenshot_20251129_134659_Allegro.jpg

Parę minut temu otrzymałam informację, że dostałam kupon 50zł na zakupy w kategorii elektronika za min. 500zł. Po przejściu do zakładki "elektronika" informacja o kuponie całkowicie zniknęła a kupon nie jest widoczny w zakładce "kupony". Podobna sytuacja miała miejsce wczoraj. Czy to jakiś błąd ze strony Allegro?

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18
matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @Client:54583074, weryfikuję sprawę. Wrócę do tego wątku, gdy otrzymam więcej informacji.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
magda3313
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, ja mam podobna sytuacje z tym kuponem na 50zł. Otrzymałam maila, że po kliknięciu w "odbierz kupon" otrzymam kupon 50zł na 500zł MWZ w elektronice do 1 grudnia, a kuponu jak nie było tak nie ma (smart jest nadal aktywny).

Dodam również, że w black friday przyszedł email o 15zł na 300 MWZ i po czekaniu cal dzień żadnego kuponu nie było. Zrobiłam zakupy bez niego, a że to było 15zł to mi się nie chciało o tym nawet tutaj pisać ale teraz powinnam dostać kupon o wartości 50 zł.

Skoro te kupony nie przychodzą to po co wysyłać maile z informacja? Teraz to się czuje podwójnie oszukana.

allegro1.png

oznacz moderatorów
Pavel19_nh
#7 Wielbiciel

U mnie to samo. W piątek niby był kupon na 10zl ale mała suma to odpuściłem. Teraz byłem zainteresowany zakupami z kuponem zniżkowym za 50 zł i nie sposób go odebrać. Po klikaniu w powiadomienie o baner z mejla przenosi tylko do regulaminu a kuponu nie ma dalej. Beznadzieja 

oznacz moderatorów
kermit_zielony
#7 Wielbiciel

Ja miałem tak samo z kuponem 15 i teraz z tym na 50. Smart na status wygasającego i jest ważny do 9 grudnia, ale widocznie jest traktowany jako nieopłacony lub nieaktywny. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@magda3313 @kermit_zielony @Pavel19_nh wyjaśniamy to, wrócimy do Was z informacjami, gdy tylko otrzymamy odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
magda3313
#7 Wielbiciel

Update tutaj może komuś pomoże bo kupony są do dzisiaj.

Zainstalowałam aplikacje allegro na telefon i otworzyłam linka z maila na telefonie i kupon na 50 zł przyszedł. Bo na komputerze jak próbowałam to nie chciał wskoczyć i nigdzie nie było napisane, że to trzeba robić przez aplikacje.

Ale dobrze by też było jakbyście mi mogli zwrócić ten kupon co był na 15 zł za Black Friday albo w postaci monet. Bo zakupy też robiłam wtedy powyżej 1000 zł i konto od ponad 18 lat na allegro i smart aktywny tez od kilku lat, a tamten kupon w ogóle nie przyszedł.

oznacz moderatorów
Sa_nova

@magda3313 przykro mi, ale nie mam możliwości, aby przywrócić kupon na koncie oraz nie wymieniamy kuponów na Black Friday na monety.  

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KingBolo
#2 Obserwator

Dobry wieczór, mam podobno sytuacje. Dostałem kupon z okazji cybermonday na elektonikę w wysokości 50zł i podczas zakupu nie wyświetla się.

oznacz moderatorów
nat_not

@KingBolo Czy kliknąłeś w przycisk "Odbierz kupon" znajdujący się w treści mejla, a następnie w przycisk "Zacznij zakupy" na stronie z informacją o kuponie?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
makiman
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, u mnie niestety ten sam problem.

link z maila kliknięty, przycisk rozpocznij zakupy kliknięty - kuponu brak. Sprawdzone w przeglądarce, w appce na WiFi i bez WiFi.

oznacz moderatorów
ania_k87
#8 Zapaleniec

mam to samo, ściema z tymi kuponami

oznacz moderatorów
nat_not

@makiman @KingBolo @ania_k87 

Jeśli wykonaliście kroki, które opisałam wyżej, kupon powinien być widoczny w koszyku w polu "Zniżki". Czy właśnie w tym miejsu nie widzicie kuponu?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KingBolo
#2 Obserwator

KingBolo_0-1764623763697.png

Niestety ale kuponu brak.

oznacz moderatorów
makiman
#7 Wielbiciel

Może to przypadek, a może wsparcie - kupon się pojawił i został skonsumowany. 

Od kliknięcia linku do pojawienia się kuponu minęło około 60min, nie przyszło też powiadomienie/push o dodaniu kuponu.

Także polecam odświeżyć i jeszcze sprawdzić przed północą.

oznacz moderatorów
KingBolo
#2 Obserwator

Tak. Od razu zakupów nie robiłem bo stwierdziłem, że zrobię je na spokojnie wieczorem. Kupon kojarzyłem, że miał działać do dziś dlatego się nie śpieszyłem.

oznacz moderatorów
ania_k87
#8 Zapaleniec

Działa na androidzie, nie działa na iOS 

oznacz moderatorów
edyciuunia126
#2 Obserwator

Też bym prosiła, ja nawet maila nie widze z tym kuponem, to tylko do wybranych? Wyrobimy się dzisiaj? Bo chce zamówić słuchawki póki jest promocja.

oznacz moderatorów
ania_k87
#8 Zapaleniec

Spróbuj na androidzie, u mnie iOS nie widział kuponu a android już tak

oznacz moderatorów