Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomóżcie,czy mozna połączyc zakup z licytacji i kup teraz od jednego sprzedawcy,aby móc skorzystac ze SMART
Na zwykłym można łączyć zakupy, Na Al nie.
na jakim zwykłym? zakup jest na koncie firmowym Allegro
Możesz kliknąć kup teraz - przejść do płatności i jej nie wykonać. Produkt będzie w zakładce "Moje Zakupy" - nieopłacony. Następnie wróć do zakładki kupione i zbiorczo zapłać za wszystko.
Ze swojego doświadczenia jeszcze podpowiem, że nie można mieć automatycznie "podpiętej" karty płatniczej, tylko trzeba wybrać np. płatność poprzez przelew i w ogóle tej płatności nie wykonać. W zakładce "moje zakupy" pojawi się "zakup nieopłacony" - i też wtedy można go opłacić przechodząc do następnego kroku, tak jak w normalnym procesie zakupu(i wtedy licytacja+zakup w opcji"kup teraz" znajdą się w jednym koszyku).
A co zrobić teraz jak jest opcja "kup i zapłać"? Chciałem kupić przedmiot z kup teraz i połączyć wysyłkę z wcześniej wylicytowanym przedmiotem od tego sprzedawcy.
@aw1971 Tak, jak wskazał wyżej Lew możesz kliknąć "kup teraz" - przejść do płatności i jej nie wykonać. Produkt będzie w zakładce "Moje Zakupy" - nieopłacony. Następnie wróć do zakładki kupione i zbiorczo zapłać za wszystko.
No niestety to nie działa. Jak nie przejdę przez płatność to moneta którą chcę kupić nie trafia do zakupionych. Mogę dodać do koszyka ale wtedy nie dołożę tej z licytacji.
Jak nie trafia, musi trafić, coś źle robisz.
@aw1971 Musisz przejść już do samej płatności, czyli strony operatora płatności i wtedy cofnąć do zakładki "moje zakupy".
Czyli wpisać blik i nie potwierdzić go w sytemie bankowym?
Tak, możesz zrobić.