anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podniesienie limitu Smart

SzajbaChorzow
#8 Zapaleniec

Witam, 

Czy jest zgodne z prawem zmienianie zasad podczas trwania umowy? Dlaczego został zwiększony koszt zakupów na 45zl jeśli wykupiłem pakiet Smart gdy ten koszt był 40zl ? To tak jakbym kupił kablówkę i w czasie trwania umowy podniesliby mi cenę abonamentu lub usunęli połowę kanałów. Proszę się ustosunkować do tego. Sprawę zamierzam zgłosić do rzecznika praw konsumenta. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

akcesoriazagrosz
#9 Pomysłodawca

a kiedy był wykupiony smart ? 🙂 możliwe, że rok minął trwania umowy i automatycznie zmieniło się na 45 zł 🙂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie możliwe. Ja tak mam i jeszcze nadal mam od 40zł. Musiałeś nowego wykupić. Allegro ostatnio wiele dziwnych rzeczy robi ale to akurat działa dobrze. Jeszcze teraz sprawdziłam.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

SzajbaChorzow
#8 Zapaleniec

Absolutnie, allegro Smart miałem wykupione na ok 2 lata do przodu i kończy się 11.01.2024roku więc nic nie wykupowanne było. 

oznacz moderatorów

akcesoriazagrosz
#9 Pomysłodawca

jak mogłeś wykupić na 2 lata w przód ? jest wgl taka możliwość ? bo prywatnie mogę tylko wykupić na rok 🙂 nie było żadnej opcji do przodu.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Była, miałam kiedyś n a półtora roku. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

SzajbaChorzow
#8 Zapaleniec

Tak, była oferta za pół ceny i wtedy z automatu przedłużało 

oznacz moderatorów

akcesoriazagrosz
#9 Pomysłodawca

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

zajmijcie się tą sprawą

oznacz moderatorów

SzajbaChorzow
#8 Zapaleniec

Widzę że dziś sytuacja "naprawiła" się sama i znów mogę robić zakupy z limitem 40zl...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kiedyś była opcja wykupu do przodu, przed końcem wygaśnięcia trwającej, jeżeli masz wykupiony Smart przed 21.11.2022 to masz stare zasady ale tylko do wygaśnięcia trwającego Smarta.

oznacz moderatorów