Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od 1/03 jest promocja na Allegro Smart . Jednak mam problem, bo wyskakuje informacja
, ze nie mogę aktywować pakietu mając go aktywny na innym koncie. Mam tylko jedno konto. O co chodzi?
Wygląda ,że system wykrył powiązanie Twojego konta z kontem innego użytkownika .
syll92Warunkiem skorzystania z promocji jest:
@syll92 coś nie wyszła Allegro ta promocja. Może miałeś kiedyś inne konto, może masz konto powiązane z innym kontem, które ma smarta. Ktoś tu pisał, że nie ma i nie miał nigdy smarta, ale robił zakupy ze smartem z konta znajomego i też mu wyświetliło, że promocja nie jest dla niego.
@syll92 Ta promocja obowiązuje tylko na jedno konto. Musiałeś wcześniej ją aktywować na innym swoim koncie. Na pewno masz dwa konta.
Jak mam na pewno dwa konto to proszę podać mi te drugie 🙂
syll92pisz przez allegro kontakt , wypowie się kompetentna osoba . Tu jest forum użytkowników i w Twoim przypadku możemy tylko gdybać .
Tu masz link -https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-kupic-usluge-allegro-...
@syll92 To korzystasz czy nie?😁 Moderator pisze że korzystasz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mam dokładnie ten sam problem. mam jedno konto, ale przez błąd moje konto jest powiązane z kontem mojego brata. jak usunąć to powiązanie?
Jednak jest powiązanie, a czyj błąd?
Moje konto jest powiązane z kontem mojego brata przez błąd. Używamy tego samego laptopa . Brat podał swój numer telefonu na moim koncie, nie zauważając, że to moje konto. Ja już zmieniłem numer telefonu na swój, ale w systemie Allegro skojarzenie po numeru telefonu z drugim kontem pozostało. Mimo, że są to zupełnie inne konta różnych osób.
No tak!
@syll92, z tego, co widzę, otrzymałaś odpowiedź w korespondencji mailowej. Od 03.03.2021 r. korzystasz z promocji Smart na Start. 🙂