anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z fakturą

Client:120733022
#2 Obserwator

zakupiłem dzisiaj allegro smart, dostałem za to fakturę na moje dane czy była by możliwość korekty na dane firmy jaki mam zaznaczony w moim profilu?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:120733022 Konto, z którego piszesz, nie zostało zarejestrowane na firmę, a fakturę wystawiamy na dane właściciela konta.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

a czy była by możliwość to zmienić? w moim profilu jest zaznaczone że faktury na firmę

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:120733022 Nie. Fakturę za zakup Allegro Smart! wystawimy na dane, które podajesz w zakładce Dane konta.

Nie zmieniamy na prośbę danych na fakturze na takie, których nie masz w ustawieniach konta.

Natalia
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

tylko że właśnie w ustawieniach konta mam na jaką firmę biorę fakturę, faktycznie konto jest prywatne ale jak pisałem wcześnie są tam zamieszczone dane do faktury 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:120733022 Jak już pisałam, nie bierzemy pod uwagę danych do faktury, które podajesz podczas zakupu, tylko dane, na które zarejestrowałeś konto Allegro. Twoje konto jest zarejestrowane na prywatne dane, więc nie dostaniesz faktury za opłacenie Allegro Smart! na dane firmy.

Natalia
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

a moim zdaniem powinniście brać to pod uwagę priorytetowo, bo uważam że dużo prywatnych osób jak ja robi zakupy na potrzeby firmy dla której np. pracuje

ok zrozumiałem, warto by było w przyszłości poprawić stronę do zapłaty za smart z możliwością podania danych do faktury, bo dla mnie jako osoba prywatna taka faktura jest zbędna, a firma dla której pracuję nie ma podstaw do zwrócenia mi pieniędzy 

oznacz moderatorów