Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Korzystam z allegro smart i zamawiam sporo paczek paczkomatem. wszystkie paczki przychodziły wcześniej na numer 695616358. Od tego piątku paczki zaczęły przychodzić na numer 793308848 którego nie jestem właścicielem. Na allegro nie zmieniałem numeru i wszystkie dane w systemie są poprawne, aplikacja na telefonie która była do numeru 695616358 nie otrzymuje nowych paczek. Udało mi się skontaktować z numerem tej osoby i odebrałem od niej 4 paczki które były moje. Nie wiem jak dalej mam rozwiązać tą sprawę bo nie będę prosił osoby która też prowadzi działalność aby codziennie wysyłała mi moje kody do paczkomatu a kolejne paczki właśnie zmieniły status na wysłane a na moim telefonie nie ma żadnej wiadomości jak i w aplikacji powiązanej z telefonem. POMOCY!
@_HolaOla_ Dwie przesyłki już wróciły do mnie trzecia jest w drodze .Reklamacji pisać nie muszę ale wydaje mi się że klient który twierdzi że nie otrzymał powiadomień o nadaniu przesyłki powinien domagać się zadośćuczynienia bo to już nie jest moja wina tylko coś nie zagrało na linii allegro-inpost .Ja ze swojej strony na to wpływu nie mam.