anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zwrotami, dlaczego przycisk jest szary?

jacenty_m
#9 Pomysłodawca#

Witam. Od wczoraj (?) mam problem z opcja ZWROTY w kupionych towarach - wszystkie SZARE. Nawet te, ktore juz zostaly zwrocone nie maja ZADNEGO opisu historii zwrotu ?????!!!!

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  To już co najmniej 3ci taki temat. Chyba poważniejszy błąd.

oznacz moderatorów

Client:40243332
#7 Wielbiciel#

Witam! 7.09. odebrałam paczkę, dzisiaj chciałam zwrócić, ale nie ma takiej opcji. 'Zwróc zakup' jest wyszarzone. Dlaczego? Pozdrawiam!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A zakup konsumencki czy od prywatnego sprzedającego? sprawdź w ofercie co jest napisane w zakładce"zwroty".

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:40243332 pewnie prywatny sprzedawca nie przyjmuje zwrotów lub określił krótszy niż 14 dni bo ma do tego prawo . Wszystko masz na stronie oferty w zakładce ,,zwroty ,,  , a jak nie ma zakładki - zwrotów sprzedawca nie przyjmuje .

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziękuję, ale już 'się naprawiło ' 🙂 Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

matikari69
#1 Nowicjusz#

Zamówiłam wczoraj rano sukienkę z Allegro pay, na spłatę mam czas do 13.10. Dziś sukienka do mnie przyszła, jednak chce ja zwrócić. Gdy wchodzę w panel kupionych rzeczy, zwrot zaznaczony jest na szaro. Jak mogę zwrócić towar?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czytam już następny problem ze zwrotem, jakieś przypadek?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jacenty_m @Client:40243332 @matikari69 czy możecie przesłać zrzut ekranu z wdokiem z zakładki Moje zakupy? Czy próbowaliście skorzystać z innej przeglądarki? Nie udało mi się powtórzyć błędu, więc potrzebuję zrzut aby przekazać zgłoszenie do wsparcia technicznego. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

U mnie już się naprawiło. Udało się zwrócić 🙂

oznacz moderatorów

jacenty_m
#9 Pomysłodawca#

Juz wszystko wrocilo do normy 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jacenty_m @Client:40243332 to się cieszę! Dziękuję, że daliście znać 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów