Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
20 lipca 2023 kupiłam Smarta na rok, czyli powinien się zakończyć 19 lipca 2024. Tymczasem pokazuje mi czas o 9 dni krótszy 😞 Że niby wygaśnie 11 lipca 2024.
Poprzedni Smart powinien wygasnąć 15 lipca a również wygasł 11 lipca. Tak jakby dla Allegro liczyło za wiążący dzień pierwszego zakupu Smarta, kilka lat temu 😞 To nieuczciwe. Przecież to nie abonament w telefonie, gdzie musi być ciągłość opłat, bo nieustannie z niego korzystamy.
Od 11 lipca w tym roku przez 9 dni nie korzystałam ze Smarta, bo był nieaktywny. Zapłaciłam 20 lipca i uważam, że powinien być aktywny do 20 lipca 2024 (czy tam do 19 lipca) a nie do 11-go :(((
Należy czytać "kochana" regulamin, tak jest przy przedłużaniu, tak wraca do daty pierwszego zakupu Smarta>jak napisałaś. Nieprawdą za to jest że masz go nieaktywnego jak się kończy np 20 lipca! Smart ma okres wypowiedzenia 14dni i w tym czasie jest nadal aktywny i jak wykpisz >przedłożysz w czasie wypowiedzenia to wraca do daty zakończenia, więc żeby mieć go 14dni za darmo należy wykupić 15dni później.
Bardzo dziękuję za informację za wyjątkiem tego "kochana", bo jest protekcjonalne.
Zawsze czytam wszelkie regulaminy, również ten dotyczący Smarta. Widocznie zapomniałam i dlatego pytam
Nic złego nie miałem na myśli, dlatego w cudzysłowu jest.