anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart do 14 I 2026 za 39,99 zł jest jeszcze dostępny?

MAMY ROZWIĄZANIE!
STUDENCIK1974
#10 Popularyzator

Otrzymałem e-mail o możliwości zakupu smarta. Próbowałem dzisiaj zakupić i wyskakuje mi info o Caps Lock i braku wpłaty. Nie mam go włączonego 🙂 Oferta jest aktualna? Proszę o informację

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
STUDENCIK1974
#10 Popularyzator

Nieprawidłowy identyfikator lub hasło.

Jedną z przyczyn błędów tego typu może być wciśnięty klawisz "Caps Lock". Upewnij się, że "Caps Lock" na Twojej klawiaturze jest wyłączony oraz sprawdź poprawność wpisywanego identyfikatora i hasła.

Jeżeli nadal nie możesz się zalogować, zapoznaj się z informacjami:

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@STUDENCIK1974 Konto, z którego piszesz, nie jest objęte tą promocją. Na jaki adres mejlowy otrzymałeś powiadomienie, o którym wspominasz?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
STUDENCIK1974
#10 Popularyzator

[edycja] E-mail był  pod koniec XII 2025. Nie ma promocji - kupię za 59,99 zł.

oznacz moderatorów
STUDENCIK1974
#10 Popularyzator

Mam tylko 2 opcje zakupu; na miesiąc za 14,99 zł i na rok za 39,90 zł. Nie mam innych opcji na allegro - za 59,90 zł nie pokazuje.

oznacz moderatorów
nat_not

@STUDENCIK1974 Dziękuję za podanie adresu. Sprawdziłam ponownie i jesteś w drugiej grupie, która otrzymała informację o promocji między 2 grudnia a 14 stycznia. 

Czy próbowałeś aktywować Allegro Smart korzystając z innej przeglądarki niż dotychczasowa oraz w oknie incognito?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
STUDENCIK1974
#10 Popularyzator

Wpisałem hasło ręcznie i poszło 🙂

oznacz moderatorów
Client:103700734
#1 Nowicjusz

Dzień dobry. Też dostałam e-mail z informacją, ze mogę wykupić smart za 39,99. Ale gdy próbuję wykupić to mam tylko 2 opcje. 15zl za 1mc lub 60zl za rok. Niestety musiałam usunąć tego maila bo nie mogę go znaleźć. Niby 60zł to nie tak dużo ale miałam wykupić za 40 i teraz tak oszukana się czuje, że na pewno nie wykupie za 60 w ogóle. Może i nie korzystam aż tak często ale lubię i dlatego bardzo proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
Syrena_zT

@Client:103700734 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów