Złożyłem reklamacje , sprzedawca polecił przesłać reklamowany przepływowy podgrzewacz wody, tyle że sprzedawca jest w Chinach , nie umiem wysłać, mam adres, naczytałem się gotowców, jak i co mogę, nie jestem w stanie samodzielnie załatwić sprawy , a Allegro mimo nieustannej gadki o pomocy , lekceważy mnie , Przed chwilą opisałem sprawę na formularzu i pojawił się kolejny problem , napisalem jaki jest numer oferty a Allegro uznało że błędnie i co mam zrobić, nie potrafię wpisać numeru licytacji który by Allegro uznało za właściwy , a bez tego WŁAŚCIWEGO nie przejdę dalej i tak wygląda pomoc w praktyce , gdybym wiedział to co wiem teraz to nie reklamowałbym , bo szkoda mojego zdrowia ,I już pierwszy wniosek , nie kupuj w Chinach , a jeśli kupisz nie reklamuj tylko wyrzuć , Mam pytanie , czy ktoś wie czy w ALLEGRO , poza prezesami pracują jeszcze ludzie czy już tylko inteligencja wiedząca wszystko najlepiej , Biedny ten sprzedawca nie doczeka się na przesyłkę przez kupującego co nie potrafi , Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:136779964 jasne, że pracują i chętnie pomogą 😉 Zacznijmy od tego, że w przypadku reklamacji sprzedający powinien odebrać od Ciebie towar, lub udostępnić Ci etykietę do jego odesłania.
Żebym mogła zweryfikować sprawę, będę potrzebowała więcej informacji. Podaj mi datę zakupu, jeżeli ją pamiętasz, lub nazwę produktu który kupiłeś.