Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Chciałam zapytać o reklamację towaru. Zakupiłam do koniec czerwca. Deska drewniana odkształciła się.
Sprzedający obejrzał zdjęcia i mówi że nie widzi wady to ja powinnam ją zaimpregnować. Rozpoczęłam dyskusję. Sprzedający nie uznał reklamacji co robić dalej? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@wiolettaoczujda co to za deska?
Dyskusję odznaczyć jako nierozwiązaną, na początek. Masz zawsze opcje odwołania od nieuznanej reklamacji, jak obejrzał? zdjęcia. sprzedający musi uzasadnić swoją decyzje, czy w ofercie była wzmianka o impregnacji?
@wiolettaoczujda oczywiście, deski się nie moczy, nie myje w zmywarce, impregnuje olejem jak wysycha, po myciu od razu się suszy itp.
Ja swoją myłem w zmywarce i mam banana 😄
@wiolettaoczujda Podaj link do oferty.Drewno ma to do siebie, że odkształca się podczas schnięcia.Impregnacja nie ma tutaj nic do rzeczy.Kwestia co było w opisie aukcji.Jeżeli zakupiłaś surową (świeżo przetartą) deskę, to będzie norma.
@wiolettaoczujda z rozmowy w ramach dyskusji wynika, że termin na rozpatrzenie reklamacji przez sprzedającego mija 06.09.2024. Ten czas jeszcze nie minął, więc jeszcze nic straconego. Proszę cierpliwie zaczekać na decyzję sprzedającego.