anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Towar dostępny tylko ze smart.

ROMAN2009
#8 Zapaleniec#

Jak kupić towar dostępny tylko ze smart. Wybrałem towar a tam pisze że dostępny tylko ze smart, i nie ma opcji kup teraz albo dodaj do koszyka. Kto to wymyślił.

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

cookie000
#15 Entuzjasta#

@ROMAN2009 

A nie wszedłeś czasem w oferty ze smart week-iem ? :]

oznacz moderatorów

ROMAN2009
#8 Zapaleniec#

Nie

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ROMAN2009 Pewnie jest tak, jak pisze @cookie000. Oferty z Allegro Smart! Week są dostępne tylko dla klientów z aktywną usługą Allegro Smart! Jeśli nie jesteś przekonany do aktywacji pełnej subskrypcji, możesz wypróbować Smart! na start. To bezpłatna opcja. Sprawdź tutaj.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ROMAN2009
#8 Zapaleniec#

Towar kosztuje 30zł. więc to mi nic nie da aktywacja smart.

oznacz moderatorów

Agent051
#16 Inspirator#

@ROMAN2009 Kup 2 sztuki i zgłoś zwrot jednej. Allegro postanowiło wykorzystać SmartWeek do promocji smarta. 😁

oznacz moderatorów

cookie000
#15 Entuzjasta#

@Agent051 

Takich porad to może jednak lepiej tutaj nie udzielać, bo nie wszyscy znają się na żartach ;]

oznacz moderatorów

Agent051
#16 Inspirator#

@cookie000 Jaki jest sens wystawiać przedmiot za 30zł z zakupem tylko w opcji smart? Sprzedawca to dopiero żartowniś, do pięt mu nie dorastam. 😁

oznacz moderatorów

cookie000
#15 Entuzjasta#

@Agent051 

Jeśli byłaby opcja z koszykiem, to nie ma problemu dozbierać, ale jeśli nawet OSA wystawia bez koszyka ...

https://allegro.pl/oferta/deska-do-prasowania-vileda-viva-express-smart-11165815947

(jak ?), to pewno znalazły się i takie oferty poniżej 40 bezkoszykowe ;]

oznacz moderatorów

Agent051
#16 Inspirator#

@cookie000 I tylko jedna sztukę można kupić 😂😂😂 Nie wiem jakie są koszty za udział w SmartWeek, czy jest jakaś opłata dzienna jak przy innych akcjach promocyjnych, ale jeśli jest, to ten co wystawił produkt za 30zł zrobi najgorszy biznes swojego życia. 😁

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Większość tych ofert Smart Week jest do ...bani i nic nie wnosi, mydło i powidło.

oznacz moderatorów

ROMAN2009
#8 Zapaleniec#

Mam taką ofertę którą chciałem kupić 3 szt. a nie mogę.

https://allegro.pl/oferta/organizer-z-regulowanymi-przegrodami-nor12-9201455922

oznacz moderatorów

cookie000
#15 Entuzjasta#

@ROMAN2009 

Akurat z tą ofertą nie mam problemu, bo można dodać do koszyka jeśli wyświetla mi się "jesteś smart" w prawym, górnym rogu.

oznacz moderatorów

ROMAN2009
#8 Zapaleniec#

Dzisiaj już mogę kupić ale drożej o ponad 1,5 zł. za szt.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@ROMAN2009 może dany sprzedawca oferuje coś jeszcze co może Cię zainteresuje 😁

oznacz moderatorów