Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, proszę o sprawdzenie mojego salda bo przyszedł do mnie sms z firmy intrum że, przekazaliście państwo moje zadłużenie na kwotę 79,80zl. Na moim saldzie widnieje 0,00zl. Podany jest też numer w smsie od intrum 80085526. Bardzo proszę o odpowiedź w sprawie bo ja zawsze za wszystko płacę z góry. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam.
I tu nie masz zaległości: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro?sellerId=7167996 a inne konto?
Nie mogę otworzyć tego linku ale wchodziłam w rozliczenia i moje saldo jest 0,00zl
tym bardziej nie rozumiem co to i za co to? I czemu allegro nie wysłało mi żadnej informacji tylko przekazało sprawę do firmy windykacyjnej o szemranej reputacji.
Ja naprawdę nie bardzo wiem jak rozmawiać na tym czacie. Poproszę o adres @ na który wyślę oficjalne pismo, wkleję zdjęcia tego smsa itd.
Powody mogą być różne:
- jest teraz dużo oszustw, ktoś się może za nich podszywać.
- miałeś jakieś inne konto i to na nim jest zadłużenie. Mógł np project wypłacić odszkodowanie jakiemuś klientowi po roku czy dwóch od zakupu, za nimi nikt nie nadąży.
- sms nie był do Ciebie tylko do poprzedniego właściciela telefonu.
- znając bałagan w allegro mogli się pomylić. Już tu chyba ze 2-3x widziałam podobne posty, tylko tam kwota była dużo wyższa.
@Kachabra na ten sam numer telefonu zarejestrowane jest inne konto na Allegro, zadłużenie dotyczyło i jego, ale dzisiaj ostało uregulowane.
Też dostałam na maila wezwanie do niezwłocznej zapłaty od Intrum niby działający w imieniu Allegro(((
Dostałe już drugi raz maila od Intrum że wiszę im 28 zł ,a wcześniej chyba 21 zł. Co jest grane ? Czy ktoś się podszywa i liczy na to ze mała kwota to im wyśle ? Podali dane do przelewu.
|
|
@wroblewskiform widzę, że masz z tego powodu zablokowane konto na Allegro. Opłać należność- nikt się nie podszywa. Potwierdzam, że na Twoim koncie jest do zapłaty 28.12 PLN
Absolutnie nic nie mam zablokowane, mam do jutra do zapłaty 104,98. Skąd takie informacje że mam coś zablokowane? Czyżbyś też była w tej grupie wyłudzaczy kasy ? Małe kwoty a ciągle.
@wroblewskiform w sprawie blokady skontaktuj się proszę z nami przez formularz.
Tutaj znajdziesz informację o rozliczeniach.
Za co jest ta kwota skoro nic nie sprzedawałem?
@wroblewskiform sprzedałeś na Allegro Lokalnie 17.09.2024. Jest to opłata za obsługę transakcji.