Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, proszę o sprawdzenie mojego salda bo przyszedł do mnie sms z firmy intrum że, przekazaliście państwo moje zadłużenie na kwotę 79,80zl. Na moim saldzie widnieje 0,00zl. Podany jest też numer w smsie od intrum 80085526. Bardzo proszę o odpowiedź w sprawie bo ja zawsze za wszystko płacę z góry. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam.
I tu nie masz zaległości: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro?sellerId=7167996 a inne konto?
Nie mogę otworzyć tego linku ale wchodziłam w rozliczenia i moje saldo jest 0,00zl
tym bardziej nie rozumiem co to i za co to? I czemu allegro nie wysłało mi żadnej informacji tylko przekazało sprawę do firmy windykacyjnej o szemranej reputacji.
Ja naprawdę nie bardzo wiem jak rozmawiać na tym czacie. Poproszę o adres @ na który wyślę oficjalne pismo, wkleję zdjęcia tego smsa itd.
Powody mogą być różne:
- jest teraz dużo oszustw, ktoś się może za nich podszywać.
- miałeś jakieś inne konto i to na nim jest zadłużenie. Mógł np project wypłacić odszkodowanie jakiemuś klientowi po roku czy dwóch od zakupu, za nimi nikt nie nadąży.
- sms nie był do Ciebie tylko do poprzedniego właściciela telefonu.
- znając bałagan w allegro mogli się pomylić. Już tu chyba ze 2-3x widziałam podobne posty, tylko tam kwota była dużo wyższa.
@Kachabra na ten sam numer telefonu zarejestrowane jest inne konto na Allegro, zadłużenie dotyczyło i jego, ale dzisiaj ostało uregulowane.
Też dostałam na maila wezwanie do niezwłocznej zapłaty od Intrum niby działający w imieniu Allegro(((