Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, mam taką sprawę że mam paczkę do odbioru a nie mogę jej odebrać bo nie dostałam kodu odbioru... byłam w punkcie i jest paczka, wg poczty polskiej też jest tylko na allegro jest w doręczeniu i nie ma kodu odbioru 😞 a ja dzisiaj muszę ją odebrać na jutro muszę mieć 😞 proszę o pomoc co mam zrobić 😞
W placówkach Poczty Polskiej odbiera się podstawie dokumentu tożsamości (przesyłka jest na imię i nazwisko, a nie kod). Natomiast jak to punkt partnerski, to napisz na bok@pointpack.pl z kopią na kontakt@poczta-polska.pl, że nie dostałeś kodu odbioru. To punkt musi zlecić wysyłkę kodu.
W placówkach poczty to wiem tylko to punkt, a jeśli zadzwonię na pocztę polską? Powinni pomóc? Oni doręczali
Pomogą, ale dodzwonie się na infolinię graniczy z cudem.
Ps. Jak to dzisiejsza przesyłka, to kod może jeszcze przyjść. One są wysyłane mniej więcej o stałych porach.
U mnie na pocztę się dodzwonię bez problemu, a paczka wg allegro pocztex dotarła wczoraj przed 15 😕
Musisz na infolinię dzwonić, lokalna placówka nie pomoże w kwestii kodu odbioru punktu partnerskiego.
Ps. W niektórych punktach (np. w Biedronce) odbierasz na postawie dokumentu ze zdjęciem.
@iwka991 Proszę, skontaktuj się z nami za pomocą tego formularza.