Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ sprzedawalam z allegro smart i naraz wystawiajac nowe rzeczy znikla ta obcja tylko zostalo allegro protect, ktorego ludzi nie chca i rezygnuja mi z zakupow. Czy ja gdzies cos zle kliknelam. Prosze o pomoc. Z allegro smart nie mialam problemow z zakupem ani zwrotem kupujacych
pozdr venus
Przestałaś spełniać warunki smart to smart zniknął
@venus1203 Allegro Protect nie ma nic wspólnego ze smartem i u każdego sprzedającego jest ta informacja. Twój problem to zwroty. W ofertach w których nie udostępniasz zwrotów nie masz smarta, tam gdzie zwroty udostępniasz smart jest.
do tej pory nic nie udostepnialam za kazdym razem wystawiajac i bylo ok, pewnie wystarczylo raz?, czyli teraz przy kazdym towarze musze udostepniac zwroty?. A co zrobic jak osoba kupila i nie ma tych zwrotow a chcialaby zwrocic ,co mam jej np powiedziec by mogla zwrocic gdyby chciala?
@venus1203 podczas wystawiania oferty musisz w formularzu zaznaczyc warunki zwrotów, jeśli tego nie zrobisz, to oferta nie będzie oznaczona smartem. Zwrot możesz przyjąć zawsze, nawet jak nie jest udostępniony, to twoja decyzja.
bardzo dziekuje i pozdr