Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim,
Mam pytanko towar wysłany do klienta. Klient zwraca towar jako odstąpienie od umowy gdyż mu nie pasuje. Nadaje zwrot smart w paczkomacie -zwrot wyciągnięty ze skrytki przez kuriera też tego samego dnia jest w transporcie między oddziałami i to ostatni ślad o paczce. Mijają już 19 dni od wyjęcia paczki przez kuriera, która nigdy nie dotarła do sprzedającego.
Kto składa reklamacje? klient który zwraca czy sprzedający skoro to usługa smart.
@LEW433 czyli odpowiedź moderatorki jest niewiarygodna mimo że napisała jasno że twój screenshoot odnosił się do jakiejś szczególnej sytuacji i twój screenshoot z odpowiedzią jest wyrwany z kontekstu, a ogólna odpowiedź jest taka jak na moich screenach? Nie zagalopowałeś się aby? bo teraz zarzucasz nierzetelność moderacji bo ja nic nikomu nie zmieniałem
@ko_alka może zdementujesz w końcu swoją wypowiedź i wg przepisów z którego roku ją napisałaś bo moja odpowiedź moderacji jest z początku marca 2024 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@az1rael daj spokój , LEF jest niereformowalny
@mdrogeria dlatego należy dementować te jego niereformowalne głupoty w każdym miejscu ludzie inteligentni sobie wnioski wyciągną kto ma rację wystarczy przeczytać