anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zagubienie paczki Inpost - zwrot smart

FenomenoVero
#11 Animator#

Cześć wszystkim, 

Mam pytanko towar wysłany do klienta. Klient zwraca towar jako odstąpienie od umowy gdyż mu nie pasuje. Nadaje zwrot smart w paczkomacie -zwrot wyciągnięty ze skrytki przez kuriera też tego samego dnia jest w transporcie między oddziałami i to ostatni ślad o paczce. Mijają już 19 dni od wyjęcia paczki przez kuriera, która nigdy nie dotarła do sprzedającego.

Kto składa reklamacje?  klient który zwraca czy sprzedający skoro to usługa smart. 

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

az1rael
#21 Demiurg#

@LEW433 czyli odpowiedź moderatorki jest niewiarygodna mimo że napisała jasno że twój screenshoot odnosił się do jakiejś szczególnej sytuacji i twój screenshoot z odpowiedzią jest wyrwany z kontekstu, a ogólna odpowiedź jest taka jak na moich screenach? Nie zagalopowałeś się aby? bo teraz zarzucasz nierzetelność moderacji bo ja nic nikomu nie zmieniałem
@ko_alka może zdementujesz w końcu swoją wypowiedź i wg przepisów z którego roku ją napisałaś bo moja odpowiedź moderacji jest z początku marca 2024  @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@az1rael daj spokój , LEF jest niereformowalny 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@mdrogeria dlatego należy dementować te jego niereformowalne głupoty w każdym miejscu ludzie inteligentni sobie wnioski wyciągną kto ma rację wystarczy przeczytać 

oznacz moderatorów