Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór piszę do was tą nie przyjemną sprawę ,w której zostałem na lodzie bez zamówionej części bez której nie mogę dojechać do pracy na poniedziałek,a dlaczego tak jestem zbulwersowanym a dlatego że: szkoda czasu i słów tracicie stałego klienta,za swoje niedbalstwa i obiecywanie klientom czegoś w przybliżonym czasie, akurat straciłem czas i pieniądze i dojazd do pracy przez waszą nie zdolność,i już k.... Brak mi słów jak tak k.... Można , robić , zamawiając w czwartek niby ma być na piątek dobrze ok może coś się stanęło się h.. Ale nie na poniedziałek !!!! K ja muszę dojechać do pracy!!!!! 100 nie ważne ile muszę i h..
Czas dostawy podawany w ofercie jest jedynie czasem przewidywanym - nie gwarantowanym.
Za tak śmieszne ceny przesyłek żaden przewodnik nie zagwaranuje dostawy następnego dnia.
Chyba że np. DHL Parcel premium to się zgadzam, ale nie paczka za kilkanaście złotych czy darmowa w Smart....
Trzeba umieć czytać ofertę ze zrozumieniem, również ten mały wykrzyknik przy sugerowanym przez Allegro czasie dostawcy, to że nie pojedziesz w poniedziałek do pracy, jest tylko twoją zasługą.
@piokom0777 może nie wiesz ale przewoźnicy nawet przy dostawach określanych jako „same day” i „next day” mają czas gwarantowany doręczenia na poziomie dwóch dni roboczych - zwykle przesyłki mają ten czas na poziomie 3 dni roboczych.
Czas który wyświetla się na allegro to tylko i wyłącznie przewidywania - nic więcej.
Nawet przewoźnicy nie gwarantują dostawy następnego dnia.
@piokom0777 lepiej opisz dokładnie co kupiłeś, kiedy, jaka opcja dostawy, co było w zakładce dostawa napisane w jakim czasie wysyła sprzedawca?
Wyjaśnię to z **piiip**
@piokom0777 Daj link do tej oferty