Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w moim zamówieniu chciałem aby sprzedający wysłał paczkę do innego paczkomatu niż ten który wybrałem w zamówieniu. Informację o zmianie paczkomatu przekazałem sprzedającemu przed zarejestrowaniem przesyłki (realizacja paczki była w ogóle bardzo opóźniona). W odpowiedzi na moje pytanie dlaczego moja paczka nie została wysłana do nowego paczkomatu sprzedający odpowiedział :
"Nie mamy mozliwości zamiany paczkomatu. Nie ma takiej opcji w systemie allegro przy użyciu wysyłki SMART"
Jak to możliwe? Czytałem, że jest taka opcja. Czy coś się zmieniło?
Artur
@ArtStep W takiej sytuacji nie odbieraj paczki i kliknij Zwrot towaru w zakładce Moje zakupy. Przesyłka bezpłatnie wróci do sprzedawcy, a on odda Ci całą wpłatę. Potem kup towar po raz drugi, wskazując właściwy paczkomat.
@xyz96paczkę mi ktoś odbierze - pojechała w rodzinne strony. Zbyt długo na nią czekałem aby raz jeszcze składać zamówenie.
Moje pytanie jest o to czy sprzedający faktycznie nie ma możliwości zmiany adresu dla przesyłki SMART??
Bo nie wiem, czy sprzedający kłamie, czy system Allegro na to nie pozwala przy przesyłkach SMART.
@ArtStep Według mojej wiedzy sprzedawca nie ma takiej możliwości przy Smarcie.
masakra, w takim razie wspaniałe jest to Allegro SMART 🙄
Nie kłamie, nie może zmienić. Zawsze możesz dopytać @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
"Nie odbieraj paczki" jest to świetna porada Wuju 🤣🤣🤣. Zamawiaj i nie odbieraj niech jeździ tam i z powrotem, transport tej paczki zostawia taki ślad węglowy że kopalnie mogą pozazdrościć.
@krejzole Tak, to jest świetna rada, ciotko.
Jeżeli paczka jest już w realizacji albo w drodze to nie ma, pozostaje ci odstąpienie od zakupu i kupienie.
😄