Witam kupiłem 4 felgi za pomocą allegro smart niestety nie pasują do mojego auta zaznaczyłem zwrot produktu ale nie mogę wybrać darmowego zwrotu dla 4 sztuk
@ozga25 a nie możesz wygenerować dodatkowo 3 etykiet?
ani jednej opcji nie mam bezpłatnej opcja kurierem kosztuje 20 zl na jedna felgę a niby z pakietem smart musi być darmowe
@ozga25 widocznie oferta transportu nie była Smart tylko darmowy transport od sprzedawcy.
jest w opisie ze darmowa dostawa w ciagu 14 dni
Daj numer oferty lub link
Kupiłem 4 felgi z allegro smart niestety nie pasują do mojego auta po zwrocie nie widzę bezpłatnej opcji zwrotu kurierem
@ozga25 Widzę, że zamówienie d4ce9560-1671-11f1-908a-754904b32d8c rzeczywiście było Smart, natomiast nie wygenerujesz zamodzielnie więcej niż 1 darmowej etykiety zwrotnej. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie mógł przekazać Ci dodatkowe etykiety.
[edytowano] Przepraszam, muszę tutaj sprostować. Powiniene mieć możliwość wygenerowania tylu etykiet zwrotnych Smart, w ilu przesyłkach otrzymałeś zamówienie. Czy możesz doprecyzować, co stanowi problem? Czy pojawia Ci się jakiś komunikat?
@w_kiwi a nie powinno być możliwości wygenerować tyle samo etykiet co pierwotnych przesyłek?
@Client:44052296 ale nie da się sprzedać kompletu kół dając 4 dostawy, sprzedawcy dają komplet 4 szt i mają jedną wysyłkę za kolejne płacą sami, pewnie taniej wychodzi niż dopłaty 😄