Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,zakupiłem towar ,który został nadany do wysyłki w paczkomacie Inpost,od ponad tygodnia wisi w " powietrzu" ze statutem nadana i nic się nie dzieje że w drodze czy odebrana przez kuriera.Nowy termin doreczenia zostanie podany jak będzie dostępny.Jakaś paranoja ...7 dni po terminie dostarczenia.Na Allegro zrezygnowałem z zakupu...ok tylko co mam zwrócić jak towaru nie dostałem,jak to rozwiązać,zmienić na odstąpienie od umowy.Póki co ani towaru ani pieniędzy ze zwrotu hmm.Ktoś ma jakiś pomysł lub miał taka sytuację??
Podaj numer przesyłki i to @InPost sprawdzi co się dzieje z przesyłką.
Zadzwoniłem na infolinie InPostu,przekazali mi informacje że etykieta została anulowana,przesyłka nie dotrze do mnie.Najlepsze jest to że paczkomat nie miał nadanej paczki fizycznie 🙂
Więc otwórz dyskusję a sprzedajacy będzie musiał to wyjaśnić: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
@coollukamar to pewnie przesyłka Allegro One - one tak mają, że zwykle nie docierają 😉
Co zrobić? Niestety czekać lub próbować dogadać się ze sprzedawcą. (nie polecam od razu otwierać dyskusji bo wtedy na pewno się nie dogadasz)
Czy to była przesyłka Allegro One raczej nie bo nadano do paczkomatu.
@coollukamar A od kogo zakup, a jaki czas dostawy ?
Czas dostawy 2 dni,po 4 dniach rano zadzwoniłem żeby wyjaśnić miało dotrzeć na 5ty dzień,zrobiło się z tego 7 dni na 8 dzień zrezygnowałem.
@coollukamar Proszę, podaj numer zamówienia lub przesyłki, której dotyczy zgłoszenie.
Udało mi się dzisiaj skontaktować ze sprzedającym i poinformować go o zwrocie,tak jak kolega sl-aw-ek podpowiadał o się dogadać.Opisałem mu sytuację...zwrot został zrobiony (póki co na statusie zakupu tak widnieje) czekam na zaksięgowanie środków,poinformuję osoby zainteresowane tutaj o rozwiązaniu sprawy.Nie chcę podawać nazwy sprzedającego poko co nie ma sensu robic burzy,kulturalnie i bez oczerniania póki można się dogadać.