anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagły spadek sprzedaży od marca 2025

MAMY ROZWIĄZANIE!
Skwarczus
#3 Debiutant#

Od marca 2025 moja sprzedaż nagle padła. Sprawdzałem i nic nie zmieniło się w jakości sprzedaży na koncie, żadnej negatywnej opinii i innych widocznych czynników. Poprzednio zamówienia były codziennie w dość dużych ilościach, a teraz od 7.03.2025 praktycznie nic. Ktoś może ma podobny problem lub wie co może być przyczyną tak drastycznego spadku? 

oznacz moderatorów
46 ODPOWIEDZI 46
eco-electro
#7 Wielbiciel#

Od początku tego roku sprzedaż spadła nam na Allegro i to kosmicznie na każdym koncie. To musi być przez ten nowy super katalog. Porojone że wszystko rżną/kalkują z tego co robi Amzn. Produkturyzacje o kant wiadomo czego można obić, a teraz ten katalog i do tego beznajdziejnie działająca wyszukiwarka (lepiej działała kiedyś, o zgrozo dokąd zmierzamy).
Najlepsze czasy gdy, jak już ktoś wspomniał, gdy Allegro było proste, ładne, przejrzyste to czasy gdy opinie działały w obie strony i można było "polecać allegrowicza!" zarówno sprzedawce jak i kupującego. Teraz to moloch, korpo bez duszy. Też od 20 lat używam (większość czasu byłem kupującym, dopiero od tych 8 lat może jestem też po drugiej stronie) i niestety boli to przez to bardziej bo wie sie jak to kiedyś wyglądało a nie wchodzi już w to aktualne coś, nie mając pojęcia jak może wyglądać przyjazny portal zakupowy.

oznacz moderatorów
Butiktalulla
#13 Ambasador#

a za to na konkurencyjnym polskim portalu + 220% - mowa o Er...i ? 

oznacz moderatorów
MixDom2008
#9 Pomysłodawca#

My też już ofert tu nie dodajemy, abonamet wył , ads zero korzyści.. po krótkiej przygodzie opuszczamy alebagno 

oznacz moderatorów
Bella340
#7 Wielbiciel#

Możesz podsunąć jaki to drugi portal?

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Bella340  wstaw sobie L w brakujące pole i będziesz wiedzieć😉

oznacz moderatorów
Bella340
#7 Wielbiciel#

Dzięki

oznacz moderatorów
radeks1968
#8 Zapaleniec#

Na tym portalu ,który wykonczył wszystkie inne  drozyzna , komplikacje, kody EAN na towary wykopane z czasów Mieszka I, pilnują bys nie sprzedał za dużo i nie zarobił. Portal ma wieksza prowizje niz ja w sklepie. Warto mi na miejscu zakopac w ogródku niż tu wystawiać. Allegro lokallne jest tylko po to by niszczyc konkurencje. Tam wystawiasz towar lecz nikt go nie widzi . Byłem od poczatku ale koncze  bo to powinno nazywac sie hurtownia globalna nie portal aukcyjny. Sprzedaz czy nie Allegro i tak zarabia a jak sprzedaż to i tak pojdziesz z torbami.

oznacz moderatorów