Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, mam problem z nadaniem przesyłki. Podczas nadawania wyskakuje mi błąd komunikacji API przewoźnika. Sposób dostawy kuriera smart Inpost Allegro, metoda zapłaty pobranie. Klient zakupił 2 szt artykułu z tej samej aukcji i chciałam wygenerować 2 przesyłki. Niestety wyskakuje mi błąd. Nr. Zamówienia d6094510-1723-11ee-a2de-09276ccc638
Proszę o pomoc.
A z InPostem się kontaktowałeś?
@WinkleBox podaj proszę pełną treść komunikatu, jaki Ci się pojawia. Najlepiej byłoby jakbyś dodał zrzut ekranu.
"Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę."
Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika
resetowałam już integrację z Inpostem i problem nie znikną,
@WinkleBox Sprawdź proszę czy nie masz nieuregulowanego rachunku w InPost.
Konto doładowane i cały czas wyskakuje ten sam problem, kontaktowałam się też z Inpost ale z ich strony nie dostałam, żadnej konkretnej podpowiedzi co mam robić.
W takim przypadku będę zmuszona nadać te przesyłki kurierem bezpośrednio z hurtowni, nie korzystając z oferty smart. Czy w takim przypadku zostanie mi zwrócona część kosztów wysyłki?
@WinkleBox Sprawdziłam to zamówienie i kupujący wybrał w nim metodę "Allegro Kurier24 InPost pobranie" a ta nie jest realizowana w ramach Allegro Smart, więc nawet jeśli wyślesz ją inną metodą, koszt przesyłki musisz i tak pokryć we własnym zakresie.