Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce mieć smart mam ustawione odpowiednie formy dostawy itp. , 5 klientów odemnie kupiło ale nie mam żadnej oceny co mogę źle robić że klienci nie wystawiają ich ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Firma to możesz ukończyć kurs.
Zrobiłem kurs miałem smarta ale zniknął chyba od tego że 5 zakupów zrobili klienci.
Witam,
straciłem oznaczenie smart na produktach z powodu przejscia kursu i sprzedałem 5 produktów już. Chce odzyskać smart ale hurtownia z ktorą współpracuje i wysyła za mnie produkty do klientów w ofercie swojej posiada tylko dhl i dpd nie ma innych form wysyłek i też nie zezwala na wysyłkę inną niż te które wysmieniłem, co mam teraz zrobić? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
1) kupic towar
2) trzymać w swoim magazynie
3) wysyłac samemu udostepniając metody wysyłki które sobie życzysz
Ewentualnie
1) kupic towar
2) skorzystać z usługi allegro : fullfillment allegro
nie ma innej opcji?
@Roznosci89 ja nie znam.
My kupujemy towar i mamy go fizycznie w swoich magazynach. To znacznie zmniejsza ryzyko ( sami odpowiadamy za wysylke) , oraz poszerza możliwości sprzedażowe choćby o klientów stacjonarnych
Jest ta którą masz.
tzn.?
Bez Smarta, zrozumiałam!
@Roznosci89 przykro mi, ale bez udostępniania odpowiednich metod dostawy, w Twoich ofertach nie będzie oznaczenia Smart!
Dobrze, jakie mam jeszcze dodać żeby uzyskać smart możesz mój profil sprawdzić i mi pomóc?
@Roznosci89 obecnie w Twoich ofertach są wymagane metody dostawy, ale na Twoim koncie brakuje warunków dotyczących sprzedaży, czyli co najmniej 5 unikalnych pozytywnych ocen transakcji (łapek w górę) w ciągu ostatnich 12 miesięcy oraz średnia ocen sprzedaży na poziomie co najmniej 98% (lub status Super Sprzedawcy). Niestety nie kwalifikujesz się do udziału w programie, więc konieczne będzie zdobycie 5 pozytywnych ocen.