Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytam, bo boli mnie głowa, nie mam siły tego czytać. Czy aby nie stracić Smart, muszę udostępnić całe Allegro One: kuriera i automat zielony, czy wybrać sobie tylko jedno z dwojga?
@CHECINIAKI dla małej paczki 3 punkty odbioru obowiązkowe allegro one box i 2 kurierów bez konieczności allegro one kurier
duże paczki tylko 2 kurierów bez konieczności allegro one kurier
Do zielonego automatu mi nie po drodze, kiedyś chciałam to uruchomić, to wyskoczyło, że nie obsługuje mojego kodu pocztowego. Może coś się zmieniło.
Allegro One Box/punkt można nadać w punkcie partnerskim nie ma konieczności umieszczać tylko w allegromatach tak jak to jest na allegro lokalnie
Zobacz czy w pobliżu masz jakiś punkt obsługujący allegro one box/punkt
@CHECINIAKI nie utracisz oznaczenia SMART jeśli jedną z 3 wymaganych metod dostaw do punktów odbioru lub automatu paczkowego będzie Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro One (Punkt, Box, Kurier). Chodzi tutaj o pakiet Allegro One lub Allegro One Kurier.
Metoda Allegro One (Punkt, Box) to dostawa do automatów paczkowych i punktów odbioru, jest obsługiwana przez kuriera UPS i dostępna w całym kraju.
Metoda Allegro One (Punkt, Box, Kurier) jest dostępna w wybranych lokalizacjach w Polsce (tutaj sprawdzisz dostępność usługi: https://allegro.pl/kampania/one/kurier). Jeśli Twój kod pocztowy nie jest obsługiwany przez kuriera, to nie należy włączać tej usługi.
Wezmę Apap na ból głowy i usiądę do tego 😉😌