anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy aby nie stracić wkrótce Smart, muszę udostępnić zielony automat i kuriera Allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta#

Pytam, bo boli mnie głowa, nie mam siły tego czytać. Czy aby nie stracić Smart, muszę udostępnić całe Allegro One: kuriera i automat zielony, czy wybrać sobie tylko jedno z dwojga?

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
Client:44052296
#21 Demiurg#

@CHECINIAKI dla małej paczki 3 punkty odbioru obowiązkowe allegro one box i 2 kurierów bez konieczności allegro one kurier

duże paczki tylko 2 kurierów bez konieczności allegro one kurier

oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta#

Do zielonego automatu mi nie po drodze, kiedyś chciałam to uruchomić, to wyskoczyło, że nie obsługuje mojego kodu pocztowego. Może coś się zmieniło. 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

Allegro One Box/punkt można nadać w punkcie partnerskim nie ma konieczności umieszczać tylko w allegromatach tak jak to jest na allegro lokalnie

Zobacz czy w pobliżu masz jakiś punkt obsługujący allegro one box/punkt

https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@CHECINIAKI nie utracisz oznaczenia SMART jeśli jedną z 3 wymaganych metod dostaw do punktów odbioru lub automatu paczkowego będzie Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro One (Punkt, Box, Kurier). Chodzi tutaj o pakiet Allegro One lub Allegro One Kurier. 

Metoda Allegro One (Punkt, Box) to dostawa do automatów paczkowych i punktów odbioru, jest obsługiwana przez kuriera UPS i dostępna w całym kraju.

Metoda Allegro One (Punkt, Box, Kurier) jest dostępna w wybranych lokalizacjach w Polsce (tutaj sprawdzisz dostępność usługi: https://allegro.pl/kampania/one/kurier). Jeśli Twój kod pocztowy nie jest obsługiwany przez kuriera, to nie należy włączać tej usługi. 

oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta#

Wezmę Apap na ból głowy i usiądę do tego 😉😌

oznacz moderatorów