Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Jeszcze kilkanaście dni temu, nasze oferty miały dostępną opcję wysyłki SMART. Jeden z kupujących założył nam dyskusję, wtedy straciliśmy oznaczenie SMART. Dyskusja była założona omyłkowo ( klient pomylił nas z innym sprzedającym), w końcu w dniu wczorajszym udało nam się z nim skontaktować ( nie odpowiadał i nie odbierał telefonów przez kilkanaście dni) i dyskusja została zamknięta.
Niestety, nadal kupujący nie mają u nas dostępnej wysyłki SMART. Proszę o weryfikację co może być tego przyczyną. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@doginamy 25 kwietnia była zmian i musisz mieć dwa punkty doręczenia a masz jeden 😞 oraz masz brak zwrotów, wymagane do smarta 😞
A jeśli ze względu na gabaryt nie możesz dać paczkomatu to jedynym wyjściem jest pozostawić tylko kuriera DPD wtedy automatycznie wskoczy smart 🙂
Teraz doczytałem na allegro coś takiego
Czyli jeśli dodam kuriera DHL - Smart wróci ??
Zwroty towarów mam dostępne na wszystkich aukcjach.
@doginamy musisz mieć prócz kuriera, dwa punkty z listy, dodanie drugiego kuriera nic nie zmieni chyba że punkt DHL 🙂 Zdjęcia nie widać za niską masz rangę 😞
Teraz masz kuriera i jeden punk odbioru ? jak Twoje produkty nie mieszczą się do paczkomatów czy automatów i nie masz jak dodać drugiego punktu to musisz zostawić tylko kuriera i po weryfikacji będziesz miał smarta ze względu na gabaryty 🙂
Tak.
Teraz w ofertach mam:
- kuriera DPD
- DPD Pickup
Zostawię tylko DPD Kuriera i zobaczymy czy wróci oznaczenie SMART
@kostas11 dzięki wielkie.
Oznaczenie Smart wróciło. Wystarczyło pozostawić tylko kuriera DPD.
Zmieniły się warunki Smarta, przeoczyłeś?