anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę nadać przesyłki Smart z Allegro Paczkomaty Inpost?

green_jasmine
#1 Nowicjusz#

Sprzedający i Kupujący mają wykupione Allegro Smart, zakupiony przedmiot kosztował 97zł  a ja jako Sprzedający z ogłoszenia, które należało do puli darmowych ogłoszeń Smart, nie mam żadnej opcji nadania tej przesyłki przez Allegro Lokalnie. DOstałam tylko e-mail z danymi Kupującego i wybranym paczkomatem i adnotacją że Teraz możesz wysłać przesyłkę.

W aplikacji Allegro LOkalnie brak tej transakcji w Zakłądce Twoje zamówienia, ani w historii wpłat. Jedyny ślad to naliczona prowizja od sprzedaży i przelane pieniądze na moje konto przez Allegro.

To pierwsza moja taka sytuacja. Mam wykupiony SMart na Allegro, czy trzeba wykupować jakiś inny SMART do sprzedaży/wysyłek? Dotąd bez problemu generowałam etykiety lub kod nadania.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Dopóki nie masz śrdoków na koncie nie masz możliwości wygenerowania etykiety, może nie opłacił.

oznacz moderatorów

green_jasmine
#1 Nowicjusz#

Opłacił i Allegro mi od razu przesłało na moje konto osobiste, tzn. wypłaciło, bo mam automatyczne wypłaty ustawione od 20zł

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @green_jasmine. Zamówienie zostało już opłacone i etykieta jest już dostępna. Sprawdź w tej zakładce. Jeśli nie widzisz w niej opcji stworzenia etykiety, to proszę, podeślij zrzut ekranu z tej sekcji. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów