Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie dlaczego nie wystawia mi ofert ze smart skoro spełniłem warunki. Czy moze byc to wina minusowej kwoty na rozliczeniach z allegro ?
@AgencjaHandlowAS masz na swoim koncie 8 poleceń od klientów (pozytywów), a z tego co pamiętam smart obowiązuje od 20 pozytywów.
Przynajmniej pięć pozytywnych ocen Transakcji (łapki w górę), przy czym muszą to być oceny unikalne (od różnych użytkowników) z ostatnich 12 miesięcy.
tak pisze w regulaminie smart
@AgencjaHandlowAS to widać coś się zmieniło, bo niedawno było 20, ale już wiem o co chodzi. Masz złe przesyłki, nie ten rodzaj. Powinny być np. allegro paczkomaty, na smarta łapią się tylko te rodzaje, które mają przedrostek allegro. Wszystkie inne nie.
@AgencjaHandlowAS numery przesyłek masz uzupełnione? 🙂
jak to uzupełnić
@AgencjaHandlowAS zacznij od poprawnego cennika wysyłek, wybierz tylko te formy wysyłek, które są obsługiwane przez allegro smarta. Nie wszystkie formy łapią się do tego programu. Oczywiście cena wysyłki też ma znaczenie, ale tutaj miałeś prawidłowo ustawione, tylko musi być allegro paczkomat i allegro pocztex kurier. Coś w tym stylu 🙂
zaznaczam allegro paczkomaty i wyskakuje cena 8,99 zamiast tego 0,01 czy jakos taka podobna cena . Dlaczego ?
Ikoną Allegro Smart! będą oznaczone:
1. Oferty najlepszych Sprzedających, którzy m.in:
2. Oferty, w których Sprzedający udostępnią metody dostawy wymienione w tabeli.
Powyższe warunki muszą być spełnione, aby oferty były oznaczone ikoną Allegro Smart!
czyli jak mam powyzej 5 pozytywow to moze to byc za malo ?
@AgencjaHandlowAS jeśli w regulaminie jest info, że 5 poztywów wystarczy to jest ok, w Twoim przypadku na 100% są ustawione złe formy wysyłek
teraz jak wystawiam i zaznaczam allegro paczkomaty inpost to wychodzi 8,99 a powinno byc 0,00 ze smartem nie wiem czemu tak jest
@AgencjaHandlowAS Powinno być 8,99 a nie zero. Zero jest dopiero po zakupie ze Smartem a nie wszyscy kupujący przecież go posiadają.