Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, zwrocilam pieniazki za powstale uszkodzenie w czasie transportu @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ tylko zrobilam to po godzinie 12:00? Czy teraz jest wszystko w porządku?
Dokonalam część zwrotu za powstaly maly ubytek we frytkownicy. Czy mogłam to zrobić po godzinie 12:00 8 czerwca? Bo akurat wtedy konczylam pracę.
@martastankiewi Rozumiem, że chodzi o blokadę Twojego konta. Widzę, że już napisałaś wiadomość w tej sprawie. Poczekaj proszę na odpowiedź od osób, które znają szczegóły.
Dzien dobry, nie o to chodzi. Dostalam taką wiadomość od allegro.kontaktuję się z Panią w związku z zakupem Kupującego bartoszzachary.
Otrzymaliśmy informację od Kupującego, że zakupiona frytkownica nie była zgodna z opisem i Kupujący prosi o przyjęcie reklamacji oraz zwrot pieniędzy.
Proszę o przyjęcie reklamacji od Kupującego i ustosunkowanie się do niej. Równocześnie proszę o kontakt w odpowiedzi na te wiadomość do 08 czerwca, do godziny 12:00. W innym przypadku zwrócimy pieniądze Kupującemu w ramach Programu Ochrony Kupujących.
Niestety, ale odpowiedzialam dzisiaj ale po godzinie 12 00
Dzien dobry, zwrocilam Panu Bartoszowi Banachowi za powstaly ubytek na frytkownicy. wybrałam opcję obnizenia ceny towaru za frytkownicę. Niestety byłam w pracy i dopiero teraz przeczytalam email. Czyli niestety po godzinie 12:00 8 czerwca. Jednakze pieniązki w postaci obnizenia ceny towary zostaly do Pana przelane na podany przez niego nr konta. dziękuję i pozdrawiam
@martastankiewi Rozumiem, ponownie proszę, żebyś poczekała na odpowiedź mailową w tej sprawie.
Czy problemem jest to, ze odezwalam się po godzinie 12:00 dzisiaj? Bo niestety bylam w pracy i zobaczylam wczesniej?
😀 miałaś tyle czasu na odpowiedź i ewentualny zwrot pieniędzy. To chyba można poczekać jeszcze kilka godzin. Świata i tak już nie zabawisz 😀
Dopiero dzisiaj zauważyłam wiadomość na emailu.
@martastankiewi Wszystkie informacje otrzymasz w wiadomości mailowej. Poczekaj na nią.
Po co ten pośpiech. Poczekaj na wiadomość od allegro. Zwróciłas pieniądze kupującemu pewnie odblokują ci konto.
Obniżylam cenę towaru za przedmiot, nie otrzymalam od niego protokolu szkody. Najprawdopodniej Panu upadło. A pracownik allegro napisal mi, ze mam czas do godziny 12:00 a odpisalam o godzinie 16:00
Czyli nie sprawdzasz skrzynki mejlowej.
Ja sprawdzam codziennie czy dostałem wiadomośći od allegro.
Możesz ustawić sobie powiadomienia dźwiękowe gdy otrzymasz wiadomość na maila.
Zobaczyłam wiadomość po kilku dniach, gdzie pracownik allegro napisał że mam czas do 8 czerwca do godziny 12:00, a ja odpisalam o godzinie 16:00. To nie był spór allegro, bo to nie bylo wystawione jako kup teraz tylko po prostu ogloszenie na allegro. Czy te godziny się jakos liczą, że muszę do 12:00? A jak odpisalam o 16:00 to mu wyslą pieniądze z POK?
Towar został przekazany osobiście bądź za pośrednictwem osoby niebędącej operatorem pocztowym i dokonano zapłaty za Towar w miejscu jego odbioru.
Towar został oplacony na miejscu jego odbioru. Nie został kupiony poprzez allegro kup teraz ani licytację. To dlaczego pracownik allegro napisal, ze mogą mu zostać wyplacone pieniądze z POK skoro zgodnie z regulaminem płatnosci oplaconej na miejscu bez transakcji kup teraz nie obowiązuje POK??? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bo kupujący nie placil prowizji dla allegro ani również ja. Transakcja odbyła się osobiscie poza allegro to z jakiej racji obowiązuje POK? Zostaly wplacone na konto kupującemu pieniadze za obnizenie towaru.