Dzień dobry, ustawiając godziny graniczne pojawia się kominikat, że klienci ich nie zobaczą, ponieważ wysyłam mniej niż 10 paczek w ustalonym terminie. Co to dokładnie oznacza? Przez jaki czas trzeba osiągnąć limit 10 przesyłek? Jeśli poprzedniego dnia, to nie realne, bo ja nie mam tylu zamówień w sumie dziennie 😜 A jeśli w ciągu ostatnich 30 dni, to nie wierzę, że ani razu nie osiądnęłam takiego wyniku.
@wiki0441 bierzemy pod uwagę dane z ostatnich 30 dni i w tym czasie musisz mieć, co najmniej 10 wysyłek z deklaracją czasu wysyłki tego samego dnia, od zintegrowanych przewoźników.
[edytowano] przepraszam, dane bierzemy z ostatnich 28 dni.
@Sa_nova w zakładce Jakość mojej sprzedaży po klikniędiu szczegóły przy wysyłce w terminie (bo rozumiem, że o ten parametr chodzi) mam wysłanych zgodnie z deklaracją 201 na 211 zamówień. To dla zego nie mam wysłanych 10?
Jeśli chodzi o szybką wysyłkę, a nie o wysyłkę w terminie, to tu sytuacja wygląda gorzej, bo większość zamówiń mam wieczorem i w weekendy, co uniemożliwia wysylkę tego samego dnia, ale również jest ich ponad 10
@wiki0441 nie, chodzi o zrealizowane zamówienia z wysyłką tego samego dnia. W tym artykule przeczytasz dokładne warunki, które należy spełnić. 😊