Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na 50 ocen mam 49 pozytywnych i 1 negatywa. Po negatywnym (niesłusznym zreszta) było 13 pozytywnych polecających. Allegro utrzymuje ocenę mojej sprzedaży ciagle na poziomie 97,8% co uniemożliwia mi sprzedaż ze smartem.
To chyba lekka przesada ze strony Allegro.
czy ktoś był w takiej sytuacji?
Allegro jeżeli chcę być jeszcze liderem na rynku musi reagować 2 razy szybciej, niż konkurencja a tego nie robi. Mam wrażenie, że zatrudnili za dużo ludzi do pracy i się troszkę pogubili 🙂
- smart płatny dla kupujących mija się z celem
- ocena sprzedających mija się z celem, wystarczy opinia o produkcie jeżeli działa ochrona kupującego i są zwracane środki
- smart dla sprzedających od 98% komentarzy pozytywnych mija się z celem
W gonitwie za pieniędzmi rozum zostaje na starcie .
Proponuję zbiorowy list do allegro w sprawie zmiany regulaminu. Obecny regulamin nie jest sprawiedliwy w 100%. Myślę, że każdy sprzedawca się pod tym podpisze.
Pocieszę Was ( sprzedawców ).
Na o.iksie można wystawiać sprzedawcom komentarze nawet jak nie doszło do transakcji, wystarczy że sprzedający odpisał na wiadomość.
To by się dopiero działo gdyby tu też tak było 😱
Ja otrzymałem negatywny komentarz od klienta który ANULOWAŁ transakcję!! Szok Allegro nic z tym nie robi nie ma kompletnie żadnego weryfikowania bzdurnych komentarzy.
Miałem tak rok temu, jeden negatyw , od chama i stracony Smart, mialemokolo 20-30 pozytywnych więc dużo za mało żeby było 98 % od tamtego czasu sprzedaż praktycznie spadła do zera. Rok w plecy ze sprzedażą. Za pół miesiąca skasuje się dopiero ten komentarz i będę miał 100 % o ile coś się nie wydarzy