Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem w smart, jednak gdy kupuję w aptece (witaminy, suplementy),, doliczają mi koszt wysyłki. Dlaczego???
@Client:102903318 dlatego ,że dla aptek obowiązuje Ustwowy zakaz promocji oraz reklamy .... nic nie zrobisz , allegro również ma ręce związane .
@mdrogeria To chyba nie tak, niedawno kupowałem w aptece internetowej i sami udostępniają bezpłatną dostawę, oczywiście od określonej, wyższej kwoty.
@Client:102903318 Smart to usługa Allegro, sprzedawcy nie muszą udostępniać smarta. Problemem dla wielu sprzedających jest bezpłatny zwrot w przypadku smarta. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić zwrot leków - bo mi nie smakują, albo bo mało skuteczne.... 🤕
@br. mylisz się , odsiecz wytłumaczy Ci fachowo @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
wystawiając ofertę w niektórych kategoriach muszę zaznaczyć czy produkt jest lekiem czy nie , zwróć uwagę , żadna firma na allegro mająca status apteki nie ma smarta w ofertach , tu nie chodzi o zwroty bo zwrot można ograniczyć , chodzi o poromowanie .
@br. @Client:102903318 na Allegro produkty apteczne nie mogą mieć darmowych dostaw w ramach Smart! @mdrogeria ma rację, odpowiedni zapis znajduje się w regulaminie Smart:
"Usługą nie są objęte Oferty prezentowane w Serwisie przez apteki ogólnodostępne posiadające status Konta Firma oraz Oferty, o których mowa w art. 3.3. Regulaminu Serwisu".
@Client:102903318 Nie mają dostępu Smart bo nie są to produkty które można zwrócić i tylko dany sklep może zaoferować "darmową dostawę" od określonej kwoty zakupu oczywiście.
Wielkie koncerny apteczne maja swoje macki wszedzie. WSZYSCY WIEDZA ze marże w aptkach wynosza po 50% i wiecej na lekach. Allegro Smart bardzo bruździło gigantom aptecznym w dojeniu chorych ludzi - stad te ustawy - polityków też potrafią lobbować.