Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W jaki sposób mogę zmienić sposób nadania przesyłki w przypadku Paczkomatów Inpost nadając przez Wysyłam z Allegro?
Teraz przygotowuję przesyłki i w podsumowaniu mam automatycznie zaznaczone "Bez podjazdu kuriera" i nie mogę tego zmienić, ani na umówienie podjazdu ani na nadanie w Paczkomacie.
Wiecie gdzie można to edytować?
@dogos_pl Możesz przesłać zrzut ekranu z widokiem tego problemu?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Powitać.
Nie wiem czy to tylko u nas występuje czy są to jakieś domyśle ustawienia szablonu, ale podczas edycji zapisanej przesyłek w Wysyłam z Allegro przy InPost paczkoamt cały czas zmienia nam na opcję zamów podjazd i non stop trzeba uważać podczas edytowania żeby zmienić sposób nadania.
Czy to dzieje się domyślnie czy można to gdzieś zmienić np. na stałe ma Nadam paczkę w Paczkomacie
@mirex2005 nie jest to ustawiane domyślnie i nie można tego nigdzie edytować. Wyczyść proszę pamięć podręczną przeglądarki i sprawdź w karcie incognito. Jeśli to nie pomoże, prosiłabym Cię o dodanie zrzutu ekranu podstawiającego problem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym, datą i godziną.
@w_kiwi czyszczenie pamięci wykonałem w trybie incognito sprawdzałem dalej jest to samo.
Google Chrome
Wersja 114.0.5735.199 (Oficjalna wersja) (64-bitowa)
@mirex2005 dziękuję Ci bardzo. Już przesłałam zgłoszenie do weryfikacji przez Dział Techniczny. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 🙂
Niedawno generowaliśmy etykietę i jakimś cudem z opcji nadaj w paczkomacie zmieniło na zamów podjazd. To chyba celowe działanie aby zmusić sprzedawców do zamawiania podjazd do jednej paczki.
@mirex2005 Otrzymałam informację, że jest to obecnie standardowe działanie - domyślnie dla przesyłek jest zaznaczana opcja zamówienia kuriera i należy ją zmienić ręcznie na nadanie w automacie.