Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem z wydrukiem etykiet kurierskich , zamawiam przesyłkę , a w formularzu wysyłam z Allegro nie ma tej przesyłki , dwie godziny temu działało
Poradziłem sobie drukując etykiety bezpośrednio ze strony Inpostu , nie próbowałem czy ten problem występuje przy innych przewożnikach
Hej, mam ten sam problem, w momencie kiedy przychodzi do generowania etykiety, nic się nie dzieje, problem tylko z inpost ciekawe czy to global czy tylko u mnie.
A drukując ze strony inpostu to jakoś łączysz / parujesz to zamówienie że jest smart ?
@alesklep_24 @coffeenetwork poproszę o numery zamówień, których dotyczy problem i pełen zrzut Waszego ekranu.
NIE Generuje etykiet poczta ups, dpd, INpost > zamów pzresyłki a jest pusto i nic nie można zrobić, na etapie "
@arturhei prześlij nam proszę zrzut całego swojego ekranu z tym komunikatem wraz z numerem przesyłek, który dotyczy ten problem. Spróbuj też proszę usunąć pliki cookies i sprawdź, czy problem występuje także w innej przeglądarce.
Wczoraj działało bez Problemu dzisiaj to dramat jest nawet do impostu nie mogłem się zalogować tylko zmiana hasła pomogła i w impoście mogę a na allegro nie mogę przez menadżer allegro zamówić bo na allegro jest to wygodniejsze