Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, obsługuję zamówienia z allegro poprzez baselinkera. Przy nadawaniu paczki przez
Allegro International Kurier Czechy nie mam możliwości utworzenia podpaczek. Pokazuje się
komunikat (SHIPMENT_VALIDATION_ERROR items) (#NP5). Obsługa baselinker napisała, że problem
jest bezpośrednio w allegro. Musmy nadać paczki które trzeba robić np. na 4, przy wysyłce do Polski
nie ma z tym problemu, problem pojawia się tylko przy paczkach do Czech. Co mogę zrobić? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ . Problem zgłoszony przez formularz ale może ktoś zna rozwiązanie?
@maxus_outlet Cześć. Nie mamy innych zgłoszeń od klientów w sprawie problemów z nadawaniem paczek. Sprawdzimy tę sprawę, poczekaj proszę na odpowiedź mejlową
Ten sam problem , co powyżej. Ma ktoś może rozwiązanie?
@Fabryczny-I-SEE Sprawdzałeś, czy problem występuje również w Wysyłam z Allegro? Nie jesteśmy w stanie pomóc z Baselinkerem, ponieważ to narzędzie nie należy do nas.
Dla kogoś jakby szukał: Chodzi o ustawienie opisu, najlepiej zaznaczyć żeby był limit znaków w opisie zawartości.